Plantaardige energiedrank Tenzing in poedervorm voor on-the-go

Wij schreven eerder over het nieuwe caloriearme volledig plantaardige energiedrank Tenzing. Voor (buiten)sporters on-the-go is deze nu in poedervorm te krijgen. Of je nu graag de wildernis in trekt of aan duursport doet: met de zakjes van deze energiedrank met Nederlandse roots geniet je onderweg nog makkelijker van de natuurlijke kracht van planten. Alleen water toevoegen!

De gemakkelijk mee te dragen zakjes Tenzing Natural Energy wegen maar 28,5 gram en kunnen worden aangelengd met 500ml water. Daarmee staat één zakje gelijk aan twee reguliere blikken Tenzing en een driedubbele dosis natuurlijke cafeïne, vitamine C en elektrolyten. Daarmee is het de ultieme, natuurlijke energieboost voor, tijdens of na een periode van langdurige inspanning, extreme activiteit, of wanneer je die dan ook nodig hebt.

Energie in poedervorm

Net als de variant in blik bevat Tenzing Natural Energy in poedervorm 60% minder suiker dan reguliere energiedranken en bestaat volledig uit plantaardige ingrediënten, zoals groene koffie, groene thee, acerola en himalayazout. Tenzing is een daarmee een welkome aanvulling in een markt die wordt gedomineerd door producten boordevol suiker en kunstmatige ingrediënten.

Plantaardige energiedrank Tenzing in poedervorm voor on-the-go

Oprichter Huib van Bockel: “We zijn bij Tenzing constant in gesprek met onze community over hoe we ons aanbod kunnen verbeteren. Een drank in poedervorm, die niet alleen blik overbodig maakt maar onze fans ook de optie geeft om een variant zonder prik te drinken, stond al een tijdje op de verlanglijst. Bij Tenzing proberen we altijd grenzen te verleggen, op een manier die vriendelijk is voor je lichaam en de planeet. Deze nieuwe poeders bieden de ultieme dosis natuurlijke energie op een zo toegankelijk mogelijke manier. Of je nu een fietstocht van 160 kilometer maakt, gaat hiken of bergbeklimmen – zo heb je altijd de kracht van de natuur op zak.”

Eerste CO2-negatieve frisdrank

Bijkomend voordeel van Tenzing in poedervorm is het ontbreken van blik. TENZING streeft ernaar de markt voor energiedrankjes op te schudden en een wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van duurzaamheid te zijn. Conform de filosofie ‘Show it, lower it, offset it’ is Tenzing de eerste CO2-negatieve frisdrank ter wereld en daagt andere merken uit ook transparant te zijn over hun impact op de planeet.

Bij Tenzing proberen we altijd grenzen te verleggen, op een manier die vriendelijk is voor je lichaam en de planeet.

Huib van Bockel

Het aluminium dat Tenzing gebruikt voor zijn blikken is al volledig uit Europa afkomstig en voor 50% gerecycled. Dat dit percentage niet hoger ligt, heeft een simpele reden: de wereldvoorraad gerecycled aluminium is momenteel niet toereikend. Ieder verkeer weggegooid blikje betekent dat er nieuw aluminium nodig is. Het merk pleit daarom voor een Europees statiegeldsysteem op blik en streeft naar 70% gerecycled aluminium in 2025, en 100% in 2028.

Plantaardige energiedrank Tenzing in poedervorm voor on-the-go

Verkrijgbaarheid

Tenzing Natural energy in poedervorm is verkrijgbaar in de smaken Original en Raspberry & Yuzu via de website van Tenzing en in alle filialen van Bever, dé buitenwinkel van Nederland. Een zakje van 28,5 gram kost €1,99.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De Hanwag Rotpunkt retro bergschoen revival

In de vroege jaren '80 introduceerde Hanwag, een bekende fabrikant van berg- en wandelschoenen, als een van de pioniers sportklimschoenen op de markt. Nu...

De Motorola Defy Satellite Link bluetooth gadget | Review

Als outdoor liefhebber ben ik altijd op zoek naar handige gadgets die mijn avonturen in de natuur kunnen verbeteren. Onlangs heb ik het Motorola...

De Lowe Alpine Airzone Trail Camino 37:42 liter hiking rugzak | Review

Als je op zoek bent naar een comfortabele rugzak voor wandelingen, hikes of backpack reizen, dan raad ik de Lowe Alpine Airzone Trail Camino...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief