100% plant based energie nu voor iedere buitensporter beschikbaar

Of je nu je grenzen verlegt als buitensporter of een aantal keer per weken te vinden bent in de sportschool voor je fitness work-out, focus en kracht zijn hierbij belangrijk om je steeds kunnen verbeteren. Een continu spannend avontuur!

En dat was het ook voor de mensen achter Nightwatch Extreme Energy 100% Plant Based Nightwatch Drink. Het begon zo’n zeven jaar geleden tijdens een avontuurlijke reis, diep in de jungle van Ecuador. In het Amazonegebied oogsten Quechua-stammen guayusa-planten en gebruiken de bladeren voor hun thee. Ze gebruiken guayusa al honderden jaren om hun instinct aan te scherpen voor de jacht of tijdens rituelen. Door guayusa te drinken, kunnen ze zich beter concentreren en krijgen meer kracht. De bewakers van de dorpen drinken guayusa om lang wakker te blijven, deze helden worden de ‘Nightwatch-men’ genoemd. Wat ze meebrachten uit het Amazone-regenwoud heeft hun leven veranderd.

100% plant based energie

100% plant based energie nu voor iedere buitensporter beschikbaar

Geïnspireerd door de Nightwatch-men begonnen ze, thuisgekomen, onderzoek te doen naar een volledig natuurlijke energiedrankjes. De missie was duidelijk, een gezonde energiedrank creëren waar je je goed en evenwichtig van voelt. Wat resulteerde in een 100% plantaardige energie drank dat in combinatie met kruiden, bloemen en enkel gezoet met fruit concentraten een zeer stimulerend effect heeft. Zonder een suikerkick of een neerslachtig gevoel achteraf, gaf Nightwatch precies waar ze naar op zoek waren: langdurige energie die je de kracht geeft om je te concentreren op alles dat focus en power nodig heeft.

Meer dan een energie drank

Maar Nightwatch is zoveel meer dan alleen de energie. Het is gezond voor je. Door Nightwatch te drinken, ondersteun je de Quichua-stammen die de guayusa kweken en verzamelen, bij het in stand houden van hun eeuwenoude kennis om hun cultuur en typische landbouwmethoden te behouden. Om de kwaliteit van jong plantmateriaal te verbeteren, initieert Nightwatch projecten in samenwerking met Wageningen Universiteit zodat de Quichua-stammen gezonde guayusa-planten kunnen oogsten zonder het Amazonegebied uit te putten.

Steun de Quichua-stammen met Nightwatch

Ze werken samen met en doneren aan herbebossing- en onderzoeksprojecten met als doel het creëren van kansen voor Quichua-stammen om geld te verdienen met hun oude kennis zonder het regenwoud aan te tasten. Naarmate Nightwatch groeit, zal hun toewijding om deze gemeenschappen te versterken dat ook doen. Nightwatch is een bedrijf met een bewuste geest en een hart voor de natuur. Zij zullen de weg wijzen. “Nightwatch Extreme energy” is een nieuwe generatie energiedrank voor de nieuwe bewuste generatie. Geen toegevoegde suikers, 100% biologisch, Vegan-gecertificeerd.

Een echte energie-boost, niet alleen voor jezelf maar ook voor de Quichua-stammen in het Amazonegebied. Dus een win-win!

Nightwatch en Hyrox in Amsterdam

Om dit kracht bij te zetten werkt Nightwatch samen met de World Series of Fitness, een wereldwijde fitnessrace voor iedereen, Hyrox. Op 24 oktober vond de eerste Nederlandse fitnesswedstrijd Hyrox plaats in Amsterdam!

100% plant based energie nu voor iedere buitensporter beschikbaar

Hyrox is het perfecte evenement om de wereld te laten zien waartoe je in staat bent. Het maakt niet uit of je een teamspeler, hardloper, triatleet of fitnessgoeroe bent: dit is het wereldwijde spel voor jou. In verschillende work-outs kun je je kracht, uithoudingsvermogen, focus en power laten zien. Je competentie wordt gemeten aan de hand van een timing-chip, evenals splitsingen per training en per kilometer, met vergelijkbare resultaten via Hyrox’ Global Rankings voor al hun evenementen in de wereld. Aan het einde van het seizoen zullen de hoogst gerangschikte atleten van de verschillende evenementen het tegen elkaar opnemen.

Nightwatch is een van de hoofdsponsors van het evenement. Zij vinden het belangrijk om met atleten te werken om hen te voorzien van onze langdurige en extreme energie. In de fitnesswereld is er geen tijd voor energie-dips. Het guayusa-ingrediënt zorgt ervoor dat je de snelste ronde loopt en de grootste slee duwt.

100% plant based energie nu voor iedere buitensporter beschikbaar
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De beste Ski & Outdoor hardshell jassen voor 2021/2022

Voor de ultieme bescherming tijdens je ski & outdoor trips, hebben we de beste hardshell jassen in de markt op een rijtje gezet. Bij...

Rab & Lowe Alpine openen Europees reparatie- en servicecentrum in Nederland

Liefde voor de bergen, voor kleding en voor uitrusting is van meet af aan de drijvende kracht achter de merken Rab en Lowe Alpine...

GearBite: de geheel nieuwe Suunto Core Alpha Stealth is gemaakt voor iedere buitensporter

Voor iedere veeleisende buitensporter is er altijd een Suunto. Nu is er de nieuwe Core Alpha Stealth, een ABC-outdoorhorloge (Altimeter, Barometer, Compass). Of je...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief