Win een Osprey Atmos AG of Aura AG Rugzak met GearLimits

Osprey en GearLimits bieden je de kans om 1 Atmos AG 65 Graphic Grey of 1 Aura AG 65 Rainforest Green te winnen.

Registreer je nu voor de Osprey nieuwsbrief en maak kans op één van de twee nieuwe, awardwinnende en langverwachte Atmos AG of Aura AG rugzakken van Osprey.

De baanbrekende nieuwe Atmos & Aura AG zijn uitgerust met Osprey’s unieke AntiGravityTM rugsysteem en ’s werelds eerste volledig geventileerde heupgordel. Of je nu warme klimaten verkent of gaat trekken door de toendra, de naadloze mesh en het 3D rugpaneel evenaart ongekende ventilatie en comfort, zelfs bij het dragen van zware lasten.

Door deel te nemen aan de wedstrijd, aanvaard je om e-mails van Osprey te ontvangen. Hiervoor kun je je op elk moment uitschrijven. Lees voor meer informatie ons Privacy- en cookiebeleid.

[vc_cta_button call_text=”Registreer je nu voor de Osprey nieuwsbrief en maak kans” title=”DOE MEE” target=”_blank” color=”btn-danger” icon=”none” size=”wpb_regularsize” position=”cta_align_right” href=” http://woobox.com/5gxrrj”]
Eén deelname en één prijs per persoon. Deelnemers moeten inwoner zijn van een land van de Europese Unie en 18 jaar of ouder zijn. Personeelsleden van Osprey, gearlimits.com of iedereen die verbonden is met de wedstrijd (inclusief directe gezinsleden) zijn uitgesloten van deelname.
De winnaars worden gekozen door het toeval uit alle deelnemers die zich op 15 mei 2015 middernacht hebben geregistreerd en die nog steeds zijn ingeschreven voor de Osprey nieuwsbrief. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld binnen een termijn van 28 dagen na het einde van de wedstrijd.
Zie algemene voorwaarden onder de ‘Official Rules’ link op de wedstrijdpagina van Osprey.

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

7 mythes over inlegzolen ontkracht

Voeten worden blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu hardloopt, skiet, fietst of gewoon wandelt in het dagelijks leven. Deze druk...

Review: On Cloudultra Trailschoenen

De On Cloudultra is de nieuwe trailschoen van On die specifiek ontwikkeld is voor het lopen van ultra’s (afstanden boven de marathon afstand). On...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief