O’Neill “Unreasonable Expectations” since 1952

Vandaag lanceert O’Neill, het legendarische surf merk opgericht door Jack O’Neill in Santa Cruz Californië, de nieuwe wereldwijde merkcampagne “UNREASONABLE expectations since 1952, grof vertaald naar het Nederlands “onredelijke verwachtingen sinds 1952.”

Deze wereldwijde campagne benadrukt de diepgewortelde toewijding van O’Neill om vooral producten te ontwerpen die verder gaan dan wat over het algemeen als ‘redelijk te verwachten’ wordt beschouwd. “Ons bedrijf werd gecreëerd op basis van de beste producten die er op de markt te vinden zijn”, volgens Willem Haitink, Algemeen Directeur van O’Neill. “De uitvinding van het wetsuit en board leash, en de oprichting van de eerste surf shop ooit maken een zeer belangrijk deel uit van onze legendarische geschiedenis, waarin we producten leveren aan consumenten en professionele atleten die alle verwachtingen te boven gaan.”

Deze UNREASONABLE campagne benadrukt niet alleen de ONREDELIJKE eigenschappen van de O’Neill producten en de atleten die deel uitmaken van Team O’Neill, maar focust tegelijkertijd volledig op de jeugd van vandaag. “De jonge volwassenen van vandaag omschrijven zichzelf niet meer alleen als surfers, skiërs of snowboarders. Ze zijn geïnteresseerd in alles wat de wereld te bieden heeft. Ze willen alles en ze willen het nu meteen, en dat is volkomen ONREDELIJK in de beste zin van het woord,” volgens Doug Perkul, Hoofd Marketing O’Neill.

De campagne wordt vandaag wereldwijd gelanceerd met de verspreiding van de O’Neill Manifesto film. Als achtergrondmuziek voor deze UNREASONABLE film is O’Neill een samenwerking aangegaan met AWOLNATION, de populaire Amerikaanse elektronische rock band, en is gekozen voor het beeldende muziekstuk en tevens hoofdtrack “Run” van het nieuwe album dat op 17 maart aanstaande door Red Bull Records uitgebracht zal worden. “Wij zijn allemaal enorme fans van AWOLNATION en toen we hoorden dat Aaron Bruno, de leadzanger van AWOLNATION, open stond voor een samenwerking met O’Neill, waren we enorm onder de indruk. Niet alleen heeft deze band het juiste geluid dat perfect past bij ons merk en de Manifesto film, maar Aaron surft zelf ook en begrijpt onze ethiek en lifestyle volledig”, voegt Doug Perkul toe.

“Surfen en muziek gaan hand in hand. Woorden die beide disciplines heel goed omschrijven zijn instinct, ritme, geluk, verdriet, zwaar, zacht, teleurstelling, beloning, bescheidenheid, verwoesting en glorieus op welke dag dan ook,” legt Aaron Bruno, de leadzanger van AWOLNATION uit. “Alleen een surfer snapt de ware spirituele reiniging van de ziel als je in een barrel surft. Zelfs als we onderweg zijn op tour en optreden voor duizenden mensen, kan ik me soms niet inhouden en denk ik aan wat voor goede tubes ik misschien thuis mis op dat moment.“

De O’Neill Manifesto film wordt in de komende maanden opgevolgd door video’s van O’Neill’s topatleten in de surf- en snow wereld. De campagne eindigt later dit jaar met het “UNREASONABLE” filmfestival, waarbij een zorgvuldig geselecteerd groepje van succesvolle filmregisseurs waaronder bijvoorbeeld Stefan Nadelman, winnaar van het Sundance Filmfestival, een nieuwe invulling geeft aan moderne actie-sporten gezien door een ‘UNREASONABLE’ lens.

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Het is lente! Tijd om naar buiten te gaan

Yes! De lente is weer begonnen. Het zonnetje breekt door, de natuur ontwaakt, krokussen en narcissen bloeien, bomen hebben bloesem. Ook wij ontwaken en...

Review: Cortazu Mountain Hardshell en Midlayer

De Cortazu Hardshell is een lichtgewicht drielaags hardshell jack. Gemaakt voor het skiën, wandelen of voor woon-werkverkeer. De DermizaxEV-stof is 100% waterdicht. Winddicht en...

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief