Fleuril goes Action Sports?

Geen zorg, dit is geen wasmiddel advertorial….

Het zijn niet langer alleen de die-hard sporters die action sports beoefenen. Door bedrijven als Red Bull zijn velen in contact gekomen met de action sports. De aantrekkingskracht van action sports migreert van de ‘bekende’ action sports merken naar de meer traditionele merken. Zo ook Fleuril.

Op een productpresentatie van LVTPR ontvingen wij als bedankje een fles “Fleuril Actief & Sport” …. In eerste instantie ervaren als ludieke actie, maar ook Gearlimits adviseert vanuit de GearGuide over onderhoud van je outdoor & action sports uitrusting; essentieel voor het behoud van je materiaal. Daarom hebben we de inhoud van de fles serieus genomen en aan een test onderworpen.

Tijdens voornoemde productpresentatie heb ik een ochtend met mijn hardshell bij vuurkorven gestaan en sindsdien ruikt mijn jas naar rook. En er is niets zo smerig als rooklucht, dat is nauwelijks uit je kleren te krijgen. Ervaren outdoor enthousiasten weten waarover ik het heb.

Het etiket van de fles Fleuril zegt hier zelf over:

“De nieuwe Fleuril Actief & Sport met Re-Fresh effect neutraliseert onaangename geurtjes en geeft het wasgoed een langdurige frisse geur. Door de verzorging van de membranen worden ademende, wind- en waterdichte eigenschappen van het textiel beschermd.”

Wij hebben het nu een aantal maal geprobeerd met zowel hardshells als fleeces en moeten toegeven dat wij aangenaam verrast zijn. Wat de hardshell jas betreft: de rooklucht is er inderdaad uit en de waterdichte en ademende eigenschappen zijn behouden.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Stagiair(e) Online Redactie & Marketing

Gearlimits, hét no-nonsense platform voor outdoor en action sportliefhebbers, geboren uit een diepe liefde voor een actieve lifestyle. Een onafhankelijk platform, waar we hoogwaardige,...

5 high-end outdoor klapmessen voor iedere serieuze buitensporter

Een outdoor mes is niet alleen mooi, maar ook een onmisbare tool voor de serieuze buitensporter. Er zijn veel verschillende soorten messen, maar in...
00:03:38

De 4 must-see wintersport films

Eerder kon je onze 5 wintersport klassiekers die je moet zien vóór het winterseizoen start vinden. Als vervolg hebben we 4 must-see wintersport films...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.