De winter en herfst items van AGU ‘For those who always ride’

Vandaag is de herfst gestart. Voor de hardcore fietsers – For those who always ride – maakt dat niet uit. Het enige dat wisselt is de kleding, die moet de fietser beschermen tegen regen en kou. AGU presenteert haar nieuwste herfst en winter items voor op de fiets. De kleding en accessoires zijn gemaakt om alle weertypen te trotseren. Dit wordt nog eens bevestigd door een epische video van AGU door het fantastische Schotland (red. mmv Gearlimits contributor Mark Stokmans).

Perfect dus als je ook na deze warme zomer nog mooie avonturen gaat beleven op de fiets. Hierbij de eerste producten voor dit najaar zoals een naadloos shirt en broek voor optimaal comfort én de beste bescherming tegen (koude) regenbuien met dank aan de ervaringen van de Team Jumbo-Visma renners.

Duurzaamheid op kop

Met het motto #everydayriding stimuleert AGU mensen elke dag opnieuw te kiezen voor het duurzaamste vervoermiddel – de fiets. Maar AGU zet ook in op het verduurzamen van de fietsindustrie én is constant op zoek naar manieren waarop dit kan. Daarom kenmerkt ook de Fall Winter collectie van 2022 zich door fietskleding en -accessoires van hoge kwaliteit die lang meegaan. De duurzame items uit deze collectie zijn te herkennen aan het Greensphere logo. Hier vallen alle producten gemaakt van milieuvriendelijke materialen -zoals gerecycled polyester, organisch katoen en PVC-vrije coatings – onder.

De winter en herfst items van AGU 'For those who always ride'

Een greep uit de nieuwste collectie van AGU voor deze herfst en winter vind je hieronder:

Premium – Seamless jersey en bibtight

Dit seizoen breidt AGU de Premium collectie uit met wel iets heel speciaals: de Seamless jersey en Seamless bibtight. Deze zijn gemaakt met de nieuwste breitechnieken, waardoor het mogelijk was om een naadloze jersey/bibshirt te maken. Dit zorgt ervoor dat er geen irritatie is met fietsen. Door deze techniek is de juiste stofdikte op de juiste plaats. Dit maakt de stof comfortabel, warm maar ook ademend.

Premium – Rain jersey

Dit najaar voegt AGU een nieuwe Rain jersey toe aan zijn najaarscollectie.. De voorganger van deze jersey werd ontwikkeld voor de renners van Team Jumbo-Visma na een koude en natte Giro d’Italia 2019. Hun visie was simpel, ze wilden een waterdicht jack met maximaal ademend vermogen. De nieuwe en verbeterde Rain jersey is nog lichter in gewicht, maar nog steeds net zo water- en winddicht en extreem ademend.

De winter en herfst items van AGU 'For those who always ride'

SIX6 – Polartec jacket

Zoals altijd staat de SIX6-collectie garant voor plezier, vrijheid en avontuur. De collectie van SIX6 verwijst niet voor niets naar 1966, het jaar waarin AGU werd opgericht. Dit najaar richt AGU zich op bescherming tegen de wind met de, door gerecycled polyester gemaakt Polartec Jacket.

Deze is ultra-zacht, ademend, warm en een absolute winterfavoriet van de renners van Team Jumbo-Visma. Door het gebruik van de innovatieve Polartec voering houdt dit jack je droog en comfortabel, terwijl de buitenste laag de luchtstroom rond het lichaam optimaliseert.

De winter en herfst items van AGU 'For those who always ride'

De kleding en accessoires uit de najaarscollectie zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website en geselecteerde verkooppunten.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De Volvo XC60 2024, één groot avontuur | Autotest

De Volvo XC60 Recharge T6 AWD Plug-in Hybrid Ultimate Bright 2024 is een ideale keuze voor liefhebbers van avontuur die genieten van comfort en houden van mooie auto's.

De langverwachte ThruDark HeriTech collectie in samenwerking met Jason Fox

ThruDark heeft recent de langverwachte "HeriTech" collectie gelanceerd, met een unieke samenwerking met merkambassadeur en oude vriend Jason Fox - "Foxy". Deze eerste collectie...

Helly Hansen eert Ski Patrollers op de International Ski Patrol Day 2024

Morgen, op 10 februari 2024, is het weer zover: International Ski Patrol Day wordt voor de derde keer op rij georganiseerd door het Noorse...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief