De WaveJet maakt het mogelijk om meer te surfen, meer golven te pakken en langer op een golf te staan. In de surfplank zit een batterij aangedreven jet-motor, deze werkt net als een jet-ski motor. Het water gaat aan een kant erin, word versneld en komt er aan de andere kant met hoge snelheid uit om je zo voort te stuwen.

Met een volgeladen batterij kun je ongeveer een half uur tot drie kwartier de WaveJet gebruiken. Je moet het dan ook echt zien als een hulpstuk om sneller bij een golf te zijn en niet als een gemotoriseerde surfplank zoals de Jet-surf. Dus als je verstandig met de batterij om gaat kun je er een hele dag mee doen.

De WaveJet technologie is verkrijgbaar met een breed assortiment boards, van bodyboards tot longboards en SUP-boards. Goedkoop is het alleen niet, prijzen starten rond $4,500.

WEBSITEWaveJet
DELEN
Vorig artikelHiken in de Grand Canyon met Google
Volgend artikelReview: MSR MIOX Water Purifier Pen
Redactie
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

Geef een reactie