Veilig on & off road met de Olight Bike Light Series

Nu dagen weer korter worden zie je het aantal wielrenners en mountainbikers in de middag steeds minder worden. Dit terwijl je met goede verlichting toch veilig kunt biken in het donker. Goede verlichting voor zien en gezien worden.

Olight, die wij kennen wij van de hoogwaardige LED-zaklampen, heeft nu een serie fietslampen op markt gebracht. Zo heeft Olight een achterlicht ontworpen waarbij de lamp feller gaat branden naarmate je harder remt. Dat is te danken aan ingenieuze sensortechnologie. Ook komen ze met een compacte fiets lamp die maar liefst 160 meter ver schijnt. Ideaal bij hoge snelheden op onverlichte wegen. Een speciale lens zorgt ervoor dat je tegenliggers niet verblindt. 

Olight Bicycle Light 2000

De Olight Allty 2000 is een oplaadbare fietslamp met 5 lichtstanden en 4 helderheidsniveaus per lichtstand. In de hoogste stand is de lichtopbrengst maar liefst 2000 lumen. In de zuinigste stand van 55 lumen blijft de lamp 14,5 uur branden. De geheugenfunctie zorgt ervoor dat de laatst ingestelde stand wordt bewaard. Het display bovenop geeft alle informatie die je nodig hebt.

De speciale optische lens is zo geconstrueerd dat je tegenliggers niet snel verblindt en dat het licht goed over het wegdek en de omgeving wordt verspreid. Erg fijn en veilig als je over oneffen terrein fietst. De Allty is snel vast te zetten op het stuur door middel van een bajonet-snelsluiting.

De lichtgewicht fietslamp is extra degelijk uitgevoerd en bestand tegen alle weersomstandigheden. De krachtige, dubbele 3500mAh accu is oplaadbaar via een usb kabel. Slim: de lamp kan ook als powerbank en helmlamp worden gebruikt. De Olight Allty 2000 kost € 179,95.

Olight Bicycle Light

Deze Olight fietslamp geeft maar liefst 800 lumen licht gedurende 2 uur. De speciale optische lens is zo geconstrueerd dat je tegenliggers niet snel verblindt en het noodzakelijke licht goed over het wegdek en omgeving verdeeld wordt. De krachtige 4000mAh accu is natuurlijk oplaadbaar via een usb-c kabel. De Olight RN800 (800 lumen) kost € 74,95.

Olight Bike Brake Light

De Olight RN120 is een achterlicht dat werkt als een remlicht. Dankzij ingenieuze technologie gaat de lamp namelijk feller branden bij een sterke vertraging. Als je remt valt dat dus direct op in het verkeer. Het licht is rondom, tot 260 graden goed zichtbaar. Er zijn meerdere lichtstanden. Een ander groot voordeel is dat dit achterlicht oplaadbaar is, snel te monteren en demonteren door een snelsluiting. De Olight RN120 kost € 44,95.

Fiets onafhankelijk

De oplaadbare, draadloze fietslampen van Olight zijn op zowat alle fietsen te gebruiken. Of het nu een stadsfiets, mountainbike, racefiets, e-bike of speed pedelec is, ze passen altijd.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

7 mythes over inlegzolen ontkracht

Voeten worden blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu hardloopt, skiet, fietst of gewoon wandelt in het dagelijks leven. Deze druk...

Review: On Cloudultra Trailschoenen

De On Cloudultra is de nieuwe trailschoen van On die specifiek ontwikkeld is voor het lopen van ultra’s (afstanden boven de marathon afstand). On...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief