Team Kit Freeride Collectie voor vrouwen van The North Face

The North Face introduceert de Team Kit voor vrouwen, een nieuwe capsulecollectie van The North Face die is ontworpen door én voor vrouwen. 

De collectie is geïnspireerd op vrouwen die kiezen voor de pistes in het buitengebied en hun eigen lijnen vinden. 

Vrouwelijk snowboarders

Voor het creëeren van de kledingstukken staken – in opdracht van The North Face – de vier grootste vrouwelijke snowboarders hun koppen bij elkaar. Pioniers Jess Kimura en Leanne Pelosi en gamechangers Mary Rand en Amanda Hankison. 

Functionaliteit & stijl

De krachtige combinatie van hun kenmerkende, speelse manier van freestylen, voorliefde voor afgelegen skigebieden en directe ontwerp input resulteerde in de compleet nieuwe outfit; een innovatie op het vlak van functionaliteit én stijl.  

Team Kit Freeride Collectie voor vrouwen van The North Face

De The North Face Team Kit is volledig afgestemd op het freeriden. Met onder meer een verwijderbare sneeuwvanger en verstelbare riem in de taille. Met zijn pasvorm speciaal voor het vrouwelijk lichaam biedt de outfit extra comfort tijdens lange dagen in de sneeuw. 

Het iconische colour-blockingpatroon van The North Face keert terug met een combinatie van knalpaars, -oranje en -blauw – voor een unieke en opvallende look. Daarnaast is de outfit uitgerust met verschillende matchende slimme elementen. Waaronder slijtvaste elleboogpanden en ventilatieopeningen voor de benen.  

De Team Kit is nu verkrijgbaar via www.thenorthface.nl in geselecteerde The North Face-winkels en bij geselecteerde retailpartners.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Verborgen milieu impact van outdoor gear

Als je op avontuur gaat hou je je waarschijnlijk aan het ‘leave no trace’ principe. Je hebt respect voor dier en natuur, laat geen...

Stagiair(e) Online Redactie & Marketing

Gearlimits, hét no-nonsense platform voor outdoor en action sportliefhebbers, geboren uit een diepe liefde voor een actieve lifestyle. Een onafhankelijk platform, waar we hoogwaardige,...

5 high-end outdoor klapmessen voor iedere serieuze buitensporter

Een outdoor mes is niet alleen mooi, maar ook een onmisbare tool voor de serieuze buitensporter. Er zijn veel verschillende soorten messen, maar in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.