Heimplanet ‘Shades of Black’ met de limited Black Cairo Camo

De nieuwe limited Black Cairo Camo tent van Heimplanet. In het voorjaar van 2015 introduceerde Heimplanet een tent-patroon die het mogelijk maakte onopgemerkt in het wild te bivakkeren. De Cairo Camo, een camouflage achtig patroon dat beschikbaar was op haar gehele assortiment tenten. Een unieke patroon ontwerp dat is geïnspireerd op de traditionele Arabische patronen. De geometrie en de bijzondere combinatie van kleuren zorgt voor een unieke driedimensionaal effect dat Cairo Camo in staat stelt om volledig opgaan in zijn omgeving.

Wat ooit begon als een kleurvariatie voor haar tenten is inmiddels uitgegroeid tot veel meer. Tegenwoordig is dit patroon in vrijwel alle producten van het merk op een of andere wijze terug te vinden. 

De straatstenen van Cairo

Als basis van het design is de geometrie van de straatstenen in Cairo gebruikt. Zoals deze midden vorige eeuw werden gebruikt, maar nog steeds in veel straten te vinden zijn. De visie van Heimplanet erachter was dat ze een patroon wilden creëren dat opging in de omgeving zonder de militaire associatie, met behoud van verwijzing naar hun geometrische ontwerp principes.

Het Cairo Camo-patroon vertegenwoordigt de basis van Heimplanet’s ontwerpbenadering en willen van de gelegenheid gebruik maken om het te vieren.

Heimplanet ‘Shades of Black’ met de limited Black Cairo Camo

De Black Cairo Camo – The Cave limited edition

The Cave is Heimplanet’s eerste opblaasbare tent en het is nog steeds een icoon. Dit is de eerste tent die zij op de markt brengen in de limited Black Cairo Camo uitvoering.

Het enige dat nodig is, is een pomp en in minder dan een minuut staat de tent. Dankzij zijn geodetische koepel constructie met tien kruispunten is The Cave extreem sterk en omdat het is gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het weerbestendigheid en duurzaamheid. Het Inflatable Diamond Grid (IDG) garandeert stabiliteit en een intuïtieve en gemakkelijke installatie van The Cave, zodat je het maximale uit je reis kunt halen. 

Het biedt ondersteuning voor het waterdichte RipStop Polyester vliegendeken en de RipStop Nylon binnentent met veel opbergvakken. De vestibule is goed voor het opbergen van kleinere spullen of je schoenen. De gear loft onder het binnentent dak biedt extra opslagruimte – plaats uw lamp erin en creëer een diffuus en omgevingslicht in The Cave.

Heimplanet ‘Shades of Black’ met de limited Black Cairo Camo

Voor iedereen die van reizen en eenvoud houdt! Opblaasbaar frame, binnen- en buitentent werken als één geheel en hoeven alleen bij de allereerste opstelling te worden gemonteerd. Vanaf de tweede keer hoef je het alleen maar op te pompen.

De Black Cairo Camo – The Cave limited edition kost € 749,00 en is verkrijgbaar via de Heimplanet webshop.

Ook als shirt prints

Om de nieuwe Camo Edition kracht bij te zetten, is het Signature Pattern ook verkrijgbaar in twee nieuwe shirt ontwerpen met het beproefde COOLEVER-principe. De vezelmix van katoen, polyester en spandex zorgt voor een bijzonder snelle opname van vocht en sneldrogend en biedt daardoor een hoog draagcomfort.

Ook verkrijgbaar via de Heimplanet webshop.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De Volvo XC60 2024, één groot avontuur | Autotest

De Volvo XC60 Recharge T6 AWD Plug-in Hybrid Ultimate Bright 2024 is een ideale keuze voor liefhebbers van avontuur die genieten van comfort en houden van mooie auto's.

De langverwachte ThruDark HeriTech collectie in samenwerking met Jason Fox

ThruDark heeft recent de langverwachte "HeriTech" collectie gelanceerd, met een unieke samenwerking met merkambassadeur en oude vriend Jason Fox - "Foxy". Deze eerste collectie...

Helly Hansen eert Ski Patrollers op de International Ski Patrol Day 2024

Morgen, op 10 februari 2024, is het weer zover: International Ski Patrol Day wordt voor de derde keer op rij georganiseerd door het Noorse...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief