Het Haglöfs ROC Flash GTX Pro Jacket is multifunctioneel

Het ROC Flash GTX Jacket van Haglöfs is een ideaal outdoor jack dat veel voordelen heeft. Het is gemaakt van drielaags Gore-Tex materiaal, waardoor het zowel water- als winddicht is en tegelijkertijd uitzonderlijk ademend. Dankzij het materiaal en het ontwerp beschermt het je tegen de elementen en biedt het toch optimale bewegingsvrijheid.

Avontuurfotograaf Paolo Sartori is altijd geobsedeerd geweest door het vastleggen van zijn ervaringen, zelfs lang voordat hij een professional werd. Tegenwoordig heeft zijn boeiende stijl van fotograferen hem over elk continent gebracht, waarbij hij samenwerkte met enkele van ’s werelds beste berggidsen en klimmers. Maar hij keert altijd terug naar zijn thuishaven in de Ossola-vallei in Italië, voor het fotograferen van de nieuwe Haglöfs ROC collectie waaronder Het ROC Flash GTX Jacket.

Haglöfs ROC Flash GTX Jacket

Het Haglöfs ROC Flash GTX Pro Jacket is multifunctioneel

De capuchon kan je over een helm dragen en kan eenvoudig met één hand worden aangepast. Via de tweewegventilatie onder de armen regel je eenvoudig de temperatuur in de jas. De voorgevormde mouwen geven je meer bewegingsvrijheid voor bovenhandse klimgrepen en de verstelbare manchetten houden weer en wind buiten.

Heren
Dames

De zakken zijn wat hoger ingesteld zodat je er met de riemen van je rugzak nog altijd bij kunt. Raak je bedolven onder een lawine dan zorgt de RECCO-reflector in de jas ervoor dat je gevonden kunt worden. Het outdoorjack is met veel oog voor detail gemaakt: zo ga je goed uitgerust op pad bij nieuwe wandelavonturen.

Het Haglöfs ROC Flash GTX Pro Jacket is multifunctioneel

Het Haglöfs ROC Flash GTX Pro Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 450. Meer informatie vind je op de website van Haglöfs.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

8 redenen waarom Wales een must is voor de buitensporter die variatie wil

Wales is een land dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en gastvrije bevolking. Hoewel het misschien niet zo populair is als...

De Sea To Summit Dry Bag voor meer dan outdoor

Met de Lightweight Dry Bags van Sea to Summit hoef je je geen zorgen meer te maken over water of vocht die je spullen...

Win het boek ‘Run’ de 100 mooiste hardlooproutes ter wereld

Ben jij een fanatieke hardloper en op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dan is het boek 'Run' een absolute must-read voor jou! In dit boek...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief