GearBite: Rits puller met verbeterde grip van Tacpull

Ritsen moeten eenvoudig te openen en te sluiten zijn. Ook met handschoenen. Er zijn legio ritskoordjes, rits pullers, ritshulpjes – of hoe je ze ook noemt –  te krijgen, maar zijn naar mijn gevoel ‘te aanwezig’. Ik heb er in ieder geval altijd last van. Op mijn zoektocht naar een oplossing stuitte ik op de Tacpull rits puller van Ventum Gear. Ontworpen om de originele ritstrekkers te vervangen.

Klein maar fijn en niet onbelangrijk. De Tacpull rits puller van Ventum Gear biedt een degelijke en snelle toegang tot je ritssluiting, het maakt niet uit of je jaszak, jas of rugzak moet openen. Een klein stukje uitrusting met een grote impact vanuit mijn optiek. De Tacpull ritstrekkers zijn ideaal om de grip van ritsen te verbeteren, ook met met handschoenen. Het mooie is, dat de rits ‘plat’ op het kledingstuk of tas ligt.

De pulls zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzaam lasergesneden Cordura en wegen bijna niets, zien er veel cooler uit en bieden je een snellere en betere grip dan gewone ritssluitingen. Nog een voordeel, ze verminderen ook het typische geluid van een trillende ritssluiting terwijl je onderweg bent, wat in sommige gevallen erg prettig kan zijn.

Er is ook een ‘Medische’ uitvoering. Hiermee markeer je de compartimenten waar je de EHBO-kit of medische apparatuur hebt geplaatst. Omdat ze een heldere rode kleur hebben, maakt ze dat herkenbaar, zelfs in de meest stressvolle situaties en bij weinig licht. 

Bekijk alle Tacpull’s op de Ventum Gear website.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

7 mythes over inlegzolen ontkracht

Voeten worden blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu hardloopt, skiet, fietst of gewoon wandelt in het dagelijks leven. Deze druk...

Review: On Cloudultra Trailschoenen

De On Cloudultra is de nieuwe trailschoen van On die specifiek ontwikkeld is voor het lopen van ultra’s (afstanden boven de marathon afstand). On...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief