GearBite: De nieuwe SPY+ Monolith zonnebril

SPY+ lanceerde recent een symbool van pure expressie. De Monolith is gearriveerd vanuit een andere dimensie om onze ogen te openen en niet alleen de wereld om ons heen te willen veranderen, maar ook ons zelf. Gebouwd door een buitenaardse kracht wiens missie het is om de mensheid ertoe aan te zetten positiviteit te verspreiden door middel van revolutionair ontwerp: de Monolith.

Het bedrijf beschrijft de Monolith zelf als een tsunami van stijl en technologie die de planeet overspoelt door een lach op ieders gezicht aan te brengen die de Monolith durft te dragen. De lancering ging dan ook vergezeld van een op dit thema aansluitende lanceringsvideo; die laat zien hoe je de wereld met de Monolith door een andere lens kunt bekijken 😉

Happy lens technologie

Ga mee in de bold style van SPY+ met de Monolith. Voorzien van de Happy-lens technologie om letterlijk en figuurlijk je ‘happy’ stemming en je alertheid te stimuleren. Tegelijkertijd verbetert deze lens kleur en contrast wat werkelijk zorgt voor een levensveranderende visuele ervaring.

Goed zicht zonder vermoeide ogen

De ARC (Accurate Radius Curvature) polycarbonaat lenzen zijn dermate gebogen zodat ze met de natuurlijke bolling van het oog meebuigen. Hierdoor wordt er een kristalhelder én vervormingsvrij zicht geboden en tegelijkertijd worden de vermoeide ogen voorkomen.

GearBite: De nieuwe SPY+ Monolith zonnebril

Scoop ventilatiesysteem

Het Scoop-ventilatiesysteem verhoogt de luchtstroom en vermindert het zweet en vocht dat mist veroorzaakt. De Monolith is gemaakt van Grilamid, een lichtgewicht framemateriaal dat ideaal is voor dagelijks gebruik vanwege zijn stevigheid en flexibiliteit. De comfortabele rubberen neuspads zorgen voor een veilige pasvorm, hoe hard je ook zweet. Dit maakte de Monolith naast een lifestyle zonnebril ook een ideale sportbril.

Twee Monolith modellen

SPY+ brengt tegelijkertijd met de Monolith ook de semi-randloze Monolith 50/50 uit. Deze versie is voorzien van dezelfde kwaliteiten en enkel de lens is iets groter om de ruimte van de ontbrekende onderrand op te vullen. De gehele pasvorm van het frame blijft hetzelfde.

De stijl van Spy+

Dit is de stijl die het toekomstige ontwerp en de houding van het merk SPY+ bepaalt. Het is de Halo. Een trekstraal met de kracht om de aandacht te trekken en mensen naar het merk te brengen en te verbinden waar ze ook gaan. SPY+ herpakt zijn positie in zelfverzekerde en gedurfde ontwerpen terug. SPY+ zal weer de leider zijn van het bold design. Het merk dat de lat hoger legt voor alles wat daarna komt.

Elke stijl die SPY+ tot nu toe heeft neergezet had een heel specifiek doel en een ontwerprichtlijn. Dit was slechts speelruimte voor SPY+, wat het merk naar de hoogste pieken van brilontwerp dreef. DIT is experimenteren, innovatie en een zéér luide aankondiging voor elk merk dat heeft geprobeerd te nemen wat SPY+ heeft gebouwd. Een reis waarvan ze niet wisten waar deze zou eindigen toen ze eraan begonnen. Ontdekken en experimenteren in de puurste vorm.

GearBite: De nieuwe SPY+ Monolith zonnebril
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

[WINACTIE] De jubileumuitgave van de E.O.F.T. staat voor de deur

Eindelijk is het dan zover: Europa’s meest gerenommeerde Outdoor-Filmfestival start, na een éénjarige pauze wegens corona, met haar twintigste toernee! In zeven films neemt...

Offroad met de Range Rover SVR in de nieuwste James Bond-film No Time To Die

Offroad, Range Rover en ‘Gearlimits’ gaan goed samen. En als er Gear to the Limits wordt gebruikt, zijn het wel de stunts in de...

De Urban Sports Week Amsterdam komt er weer aan

Op 23 en 24 oktober 2021 staat Amsterdam opnieuw in het teken van Urban Sports tijdens de Urban Sports Week Amsterdam (USWA). De gemeente...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief