Duurzame oplossing voor lekke tubeless fietsbanden van Lezyne | GearBite

De nieuwe Tubeless Pro Plugs van Lezyne zijn gelanceerd als de meest betrouwbare oplossing om lekke tubeless fietsbanden thuis of in de werkplaats te repareren. Niemand houdt ervan om tijdens de eerste rit op een gloednieuwe tubeless band een lekke band te krijgen. Gelukkig kan de sealant kleine lekkages goed opvangen, maar soms is er een betere oplossing nodig.

De baanbrekende plug met een paddenstoelvorm vult het gat in je band en voorkomt dat deze lekt, waardoor de levensduur van je band optimaal wordt benut. Zelfs in de meest uitdagende omstandigheden kun je erop vertrouwen dat deze reparatie standhoudt, zodat je zonder zorgen kunt blijven rijden.

Lezyne Tubeless Pro Plugs

De Tubeless Pro Plugs-set van Lezyne bevat pluggen in drie maten. Met twee 3 mm pluggen, twee 3,5 mm pluggen en twee 4,5 mm pluggen heb je altijd de juiste maat hebt voor je tubeless band. De set bevat ook twee schuurpads en twee lijmtubes voor een goede afdichting.

De Tubeless Pro Plugs zijn de perfecte oplossing voor fietsers die graag tubeless rijden en hun band niet meteen weg willen gooien wanneer het lek te groot is. Dit vermindert veel afval en verlengt de levensduur van je banden. Goed voor het milieu dus!

De Lezyne Tubeless Pro Plugs liggen vanaf nu voor 17,45 in de schappen bij Lezyne dealers. Kijk voor meer info op ride.lezye.com!

Reno de Jager
Reno de Jager
Mijn grootste passies zijn hiken, mountainbiken en fitness, daarnaast mag ik graag reizen. Zowel actieve als culturele - liefst een combinatie van beiden - hebben mijn voorkeur.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

De beste Ski & Outdoor hardshell jassen voor 2023/2024

Voor de ultieme bescherming tijdens je ski & outdoor trips, hebben we de beste hardshell jassen in de markt op een rijtje gezet. Bij...

De Hanwag Rotpunkt retro bergschoen revival

In de vroege jaren '80 introduceerde Hanwag, een bekende fabrikant van berg- en wandelschoenen, als een van de pioniers sportklimschoenen op de markt. Nu...

De Motorola Defy Satellite Link bluetooth gadget | Review

Als outdoor liefhebber ben ik altijd op zoek naar handige gadgets die mijn avonturen in de natuur kunnen verbeteren. Onlangs heb ik het Motorola...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief