De Yeti Highlands Olive collectie, geïnspireerd op Schotland

Als ik iets over Schotland lees gaat mijn hart sneller kloppen. Als het dan ook nog in combinatie is met outdoor gear of gadgets, dan heb je helemaal mijn aandacht. Yeti lanceerde onlangs de Yeti Highlands collectie, geïnspireerd door het rijke en ruige terrein in Schotland.

Generaties lang hebben families gejaagd, gevist en rondgezworven door deze oude Schotse heuvels, vervuld van een gevoel van vrede en besef van het moment. Samen met de Schotse ‘vliegvisser’ Corin Smith komt Yeti met een collectie in de kleur Highland Olive.

De Yeti Highlands Olive collectie, geïnspireerd op Schotland

Corin Smith

Corin bracht zijn jeugd door op een kleine schapenboerderij in de hooglanden van Schotland, maar verliet die als tiener op zoek naar avontuur. Na bijna twintig jaar reizen en werken over de hele wereld, kwam hij terug naar zijn roots in Perthshire. Hij woont buiten en staat nog steeds versteld van de landschappen, mooie kleuren en slecht weer. Een van die kleuren is Highland Olive, een kleur die volledig is geïnspireerd op het Schotse ruige terrein.

“Als je in dit landschap bent, voelt het alsof je reist door de tijd en geschiedenis. Je hebt schitterende meren in hooggelegen heidegebieden en het kleurenpalet is altijd heel subtiel.”

De Yeti Highlands Olive collectie, geïnspireerd op Schotland

ALS JE IN DIT LANDSCHAP BENT, VOELT HET ALSOF JE REIST DOOR DE TIJD EN GESCHIEDENIS.

Corin Smith | vliegvisser

Highland olive

De kleur is gebaseerd op de olijfgroene paletten in de Schotse Hooglanden. Het landschap dat Corin Smith als vliegvisser elke dag weer meemaakt als hij erop uit is. Deze seasonal kleur is onderdeel van de Yeti Fall specials, zoals ook Harvest Red en Sharptail. Deze kleuren zijn limited, op = op. Slechts enkele coolers en drinkwaren komen in deze kleur en niet elke dealer voert die kleuren. De hele collectie vind je hier

In Nederland vind je de Yeti Highlands Olive collectie bij Vuur en Rook, Outdoor XL, Behind the Pines en Het Brabants Jachthuis.

De Yeti Highlands Olive collectie, geïnspireerd op Schotland
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

[WINACTIE] De jubileumuitgave van de E.O.F.T. staat voor de deur

Eindelijk is het dan zover: Europa’s meest gerenommeerde Outdoor-Filmfestival start, na een éénjarige pauze wegens corona, met haar twintigste toernee! In zeven films neemt...

Offroad met de Range Rover SVR in de nieuwste James Bond-film No Time To Die

Offroad, Range Rover en ‘Gearlimits’ gaan goed samen. En als er Gear to the Limits wordt gebruikt, zijn het wel de stunts in de...

De Urban Sports Week Amsterdam komt er weer aan

Op 23 en 24 oktober 2021 staat Amsterdam opnieuw in het teken van Urban Sports tijdens de Urban Sports Week Amsterdam (USWA). De gemeente...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief