De Sea To Summit Dry Bag voor meer dan outdoor

Met de Lightweight Dry Bags van Sea to Summit hoef je je geen zorgen meer te maken over water of vocht die je spullen beschadigen. Deze tassen zijn perfect om je uitrusting te ordenen en op te bergen, en onmisbaar voor iedereen die graag buitenactiviteiten onderneemt. Ze zijn lichtgewicht, compact, bijzonder sterk en duurzaam. Dankzij de ovale bodem kun je ze gemakkelijk neerzetten zonder dat ze omvallen.

De Bags zijn vaak geschikt voor locaties waar reguliere tassen niet passen, zoals kleine hoeken van een zeekajak, in de caravan of in je rugzak. Met behulp van de D-ring kan de zak eenvoudig worden bevestigd aan een oppervlak om hem binnen handbereik op te bergen. Ze zijn bruikbaar voor verschillende toepassingen, zelfs in situaties waar je niet direct aan zou denken.

De Dry Bag als hulpmiddel

Leef je even in de volgende situatie in. Het regent pijpenstelen. Op een donkere weg midden in de polder botsen twee auto’s op elkaar. De hulpdiensten arriveren en gaan aan het werk. Al hun spullen wordt kletsnat. Had het niet slimmer geweest als ze Dry Bags tot hun beschikking hadden?

Hetzelfde geld voor een acute noodsituatie in en om het huis. De overheid vraagt elke inwoner of huishouden een noodpakket aan te schaffen. Maar tijdens een overstroming wordt alles nat heb je er niets meer aan. Een dry bag zoals de Sea To Summit Big River Dry Bag biedt uitkomst. Beschikbaar in maten tussen 5 en 65 liter en vier gave kleuren. De Big River is zowel aan het handvat als via een band op je rug te dragen.

De Sea To Summit Dry Bag voor meer dan outdoor

Met de auto met pech langs de weg staan. Dat is een situatie waar je niet om vraagt. Probeer in de stromende regen maar eens een band te verwisselen. Zou het niet een uitkomst zijn als je de spullen voor het wisselen in een dry bag kan bewaren? Die trek je zo uit je kofferbak en je het alles direct bij de hand. Ook sneeuwkettingen berg je op die manier handig op.

Fit blijven

Je lichaam is het belangrijkste gereedschap dat je tot je beschikking hebt. Daarom moet je het goed onderhouden. Elke dag een flinke work out houdt je lichaam en geest in topconditie. Gewichten en of kettlebells zijn hierbij een prima hulpmiddel. Maar wat doe je als je op een avontuurlijke trip in de bossen bent? Neem je dan je fitness tools mee? Dat neemt alleen maar ruimte in. Je kampeeruitrusting bewaar je in de dry bags van Sea To Summit.

Maar waarom schaf je er niet speciaal eentje voor je work out aan. Een Sea To Summit Lightweight Dry Bag van 13 liter lijkt me prima. Ze weegt net 81 gram en is verkrijgbaar in vijf flitsende kleuren. Die vul je eerst met een sterke zak en daarna gewoon simpel met zand. De mogelijkheden zijn eindeloos. Swingen door je benen of juist squatten met de dry bag in je handen. Het gevoel na een work out in de natuur is heerlijk, zeker naast een mooi bergmeer waarin je een verfrissende duik kunt nemen. Mocht een bag met zand niet je ding zijn dan past een kettlebell natuurlijk ook.

Aan het werk

Hoe vaak ga je in een jaar op vakantie? Een of misschien twee keer? Tijdens de rest van het jaar liggen je dry bags maar stof te verzamelen. Over praktische inzet tijdens noodsituaties hebben we het al gehad. Je kan de bags natuurlijk ook dagelijks gebruiken, bijvoorbeeld op je werk. Dit is met name handig als je in de buitendienst zit.

De dry bags van Sea to Summit zijn er in verschillende maten. Ook kunnen ze tegen een stootje. Je gereedschap past er prima in. Net als een radio of Bluetooth speaker. Zo kan je buiten in weer en wind tijdens je klus van je favoriete muziek genieten.

Een milieubewuste keuze

De Sea to Summit Dry Bags zijn een fantastische milieuvriendelijke optie. Ze worden gemaakt van 70D nylon materiaal dat is gerecycled en goedgekeurd door bluesign, met een DWR-afwerking die vrij is van PFC. Bovendien heeft de binnenkant een witte coating om de zichtbaarheid te verbeteren en het gemakkelijk te maken om kleine voorwerpen bij weinig licht te vinden.

De Dry Bags hebben waterdichte naden die dubbel gestikt en geseald zijn. De Hypalon rolsluiting is ook waterdicht en gemaakt van siliconen nylon met een PU coating. Om kleurgecodeerd opbergen te optimaliseren, zijn de Sea to Summit Dry Bags verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Ze komen in verschillende maten, variërend van 1,5L tot 35L, en kunnen ook als set worden aangeschaft. Er zijn speciale uitvoeringen verkrijgbaar zoals een First Aid versie en een variant met helder venster.

De Sea To Summit Dry Bag voor meer dan outdoor

Met de dry bags van Sea To Summit kan je echt alle kanten op. Niet alleen voor je gear op een hike of kampeertrip, ze zijn ze ook handig in dagelijks gebruik. Op die manier brengt je investering het hele jaar voordeel op. Wil je meer weten over Sea To Summit? Klik op de link.

Reno de Jager
Reno de Jager
Mijn grootste passies zijn hiken, mountainbiken en fitness, daarnaast mag ik graag reizen. Zowel actieve als culturele - liefst een combinatie van beiden - hebben mijn voorkeur.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Zijn de jassen van Cortazu echt zo waterdicht als ze beweren?

Looks en trends zijn natuurlijk belangrijk als je op zoek gaat naar een nieuwe jas, maar hoe weet je of een bepaalde outdoor- of...

Met Royal Robbins ‘Born in Basecamp’ en authentieke avonturen

Het gevoel van voldoening en verbondenheid met de natuur is precies waar de geest van Royal Robbins - Back to Basecamp over gaat.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief