De gravel avonturiers en asfalt liefhebbers kunnen weer los deze zomer

Het is zomer, dus we kunnen er weer lekker op de fiets op uit. Maar wat heb je als gravel avonturier en asfalt liefhebber nodig? We zetten een aantal producten voor je op en rij en helpen je belangrijke gear essentials kiezen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwste techniek op het gebied van fietsmateriaal, zoals zadels, racebanden en carbon frames? Er is niets vervelender dan lekrijden. Zonder lucht in je banden kom je niet ver. Daarom is een geschikte vloerpomp belangrijk.

De Ere Research Omnia CLR45 carbon aero wielen

De gravel avonturiers en asfalt liefhebbers kunnen weer los deze zomer

De Omnia CLR45 is een lichtgewicht velg gemaakt van unidirectioneel carbon met een bredere binnenmaat van 21 mm. Zo kun je gemakkelijk bredere weg- of gravelbanden monteren. Verder heeft de velg uitstekende demping en anti-vibratie eigenschappen. Zo En als we kijken naar aerodynamica, hebben de Omnia-wielen de perfecte maat tussen de 45 mm voor de hele dag door klassiekers racen. De beste pasvorm zijn 26 en 28 mm banden om het ideale draagvlak te behouden tussen lift en weerstandsvermindering.

De Omnia CLR45 zijn uitgerust met de nieuwe Ere Research Iona-naven, die geheel in-house zijn ontworpen. Voor het ontwerp zijn we gestart met een schone lei en een duidelijk doel: een set naven maken die eeuwig meegaan, zolang ze goed worden onderhouden.

Meer over de Ere Research Omnia CLR45


Het duurzame Selle Italia Model X Leaf zadel

De gravel avonturiers en asfalt liefhebbers kunnen weer los deze zomer

Selle Italia introduceert een zadel dat het resultaat is van een ecologisch-duurzaam productieproces, zonder gebruik van verontreinigende stoffen, dankzij de gepatenteerde Greentech-technologie. De nieuwe Model X Leaf heeft een aantrekkelijk design geïnspireerd op een patroon van groene bladeren.

Innovatie heeft altijd al een centrale plaats ingenomen in de filosofie van Selle Italia, omdat innoveren gelijk staat aan vooruitgaan. En als we aan dat alles het respect voor het milieu toevoegen, verklaart dit het ontstaan van de Greentech-productie technologie, een op de toekomst gerichte benadering van de constructie van fietszadels.

Meer over het Selle Italia Model X Leaf zadel


Limited Edition Cube Litening C:68X frame

De gravel avonturiers en asfalt liefhebbers kunnen weer los deze zomer

De Cube Litening C:68X is een speciaal frame, daarom heeft Cube hem getrakteerd op een limited-edition make-over. Bliksemflitsen op de voorvork en een met de hand afgewerkte, geborstelde metallic look geven dit kunstwerk van carbon een geheel eigen uitstraling. Hij ziet er niet alleen snel uit, dat is hij ook.

Door geavanceerde aerodynamica te combineren in een volledig UCI-conform frame met perfect functionele integratie, is dit voorwaartse beweging in zijn puurste vorm. Met een gewicht van slechts 1070 g voor het frame (56 cm), heeft hij het prestatievoordeel dat je nodig hebt om je racen naar een hoger niveau te tillen. Met een gelimiteerd aantal van slechts 100 frames wordt het dringen om zo’n extreem fraaie Limited Edition Litening te pakken te krijgen.

Meer over het Cube Litening C:68X frame


Ere Genus CCX band met CarbonX technologie

De gravel avonturiers en asfalt liefhebbers kunnen weer los deze zomer

De afgelopen twee jaar hebben CarbonX, een spin-off van de TU Delft, en Ere Research gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw materiaal voor high-performance racefietsbanden. Na uitgebreid onderzoek, testen en aanpassen, presenteert Ere met trots de nieuwe Ere Genus CCX, gemaakt met CarbonX-technologie. De nieuw ontwikkelde technologie werd afgelopen mei, samen met de nieuwe band, gelanceerd op de Tire Technology Expo in Hannover.

De carbon-structuur van CarbonX is opgebouwd uit carbon draden, die samen een 3D-structuur vormen. Het netwerk van de carbon draden kan worden aangepast waardoor je de samenstelling en vorm van het netwerk wat kan veranderen. Op deze manier kan je de samenstelling van het compound aanpassen om het optimaal te maken voor de band die je voor ogen hebt.

Meer over de Ere Genus CCX band


De Lezyne Digital Pressure Over Drive vloerpomp

De gravel avonturiers en asfalt liefhebbers kunnen weer los deze zomer

De speciaal voor tubeless banden ontworpen Lezyne Digital Pressure Over Drive vloerpomp is voorzien van een geïntegreerd systeem. Een secundaire kamer kan handmatig onder druk worden gezet en met de hefboom ontlaadt er een krachtige en voortdurende stroom van lucht die snel tubeless banden oppompt. Uitgerust met super nauwkeurige en aanpasbare digitale drukmeter. Duurzame constructie van staal en aluminium met stijlvolle houten handvat. Extra lange nylon versterkte gevlochten slang. Presta en Schrader compatibel met ABS1 Pro opzetstuk.

Meer over de Lezyne Digital Pressure Over Drive vloerpomp

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

In twee etmalen door Marokko tijdens de Mazda Epic Drive

De Mazda Epic Drive is een unieke rijervaring. Deze drive geeft autorijders de kans om Mazda's nieuwste modellen uitgebreid te testen. Maar niet in...

Licht en stevig in de bergen met de Hanwag Makra Pro-Low Lady GTX | Review

De Hanwag Makra Pro-Low Lady GTX is uitstekende wandelschoen die voor veel terreinen is geschikt en die voldoet aan mijn verwachtingen.

MiiR is goed voor de gebruiker én de planeet

MiiR heeft een duidelijke missie: producten creëren die goed zijn voor de gebruiker én de planeet.