Biologisch je fiets schoon met Juice Lubes

Vergeet de indoortrainer op de warme zolder, stap op de fiets en ga buiten het avontuur tegemoet. Buiten fietsen is heerlijk, maar vergeet niet dat je fiets ook meer te verduren krijgt dan als die binnen op de bok staat. Het is daarom belangrijk om je fiets regelmatig schoon te maken en te smeren. En laten we nou eerlijk zijn, dan wil je vooral toch een beetje fun hebben? Het Engelse merk Juice Lubes heeft dat goed begrepen, zij bieden grappig genaamde onderhoudsproducten aan die ook nog eens milieubewust zijn.

Van Spongejob Cleanparts tot Dirty Little Scrubber, Juice Lubes staat bekend om haar gekke productnamen en interessante marketing. Naast alle grappen en grollen hebben ze zeker ook een serieuze kant. De afgelopen jaren zijn ze bij Juice Lubes druk bezig geweest met het vergroenen en verbeteren van hun producten. Ze proberen een perfect evenwicht te vinden tussen de beste prestaties en de minste impact op het milieu. En dat is ze zeker gelukt!

Volledig recyclebare verpakkingen

Inmiddels verpakt Juice Lubes alle producten in volledig recyclebare verpakkingen. En daarnaast zijn ook veel producten biologisch afbreekbaar, zoals de Dirt Juice Boss, Frame Juice, Chain Juice Dry en de JL69.

Biologisch je fiets schoon met Juice Lubes

De 7 biologisch afbreekbare producten zijn makkelijk te herkennen door het Eco-logo op de verpakking:

  • Dirt Juice Boss – Kettingreiniger
  • Dirt Juice Super – Geconcentreerde fietsreiniger en ontvetter
  • Frame Juice – Frame poetsmiddel
  • Frame Juice Matt Finish Detailer – Frame poetsmiddel voor matte frames
  • Chain Juice Dry – Smeermiddel voor droge tot vochtige omstandigheden
  • Hand Juice – Handreiniger
  • JL69 – Onderhoudsspray

Juice Lubes heeft een uitgebreid assortiment aan producten voor fietsonderhoud. Voor zowel het reinigen als het smeren van diverse onderdelen van racefietsen en mountainbikes biedt Juice Lubes oplossingen. De producten worden allemaal ontworpen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie vind je op de website.

Biologisch je fiets schoon met Juice Lubes
Reno de Jager
Mijn grootste passies zijn hiken, mountainbiken en fitness, daarnaast mag ik graag reizen. Zowel actieve als culturele - liefst een combinatie van beiden - hebben mijn voorkeur.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Tenzing – plantaardig, caloriearm en gebaseerd op het Himalaya expeditie elixer

Het Verenigd Koninkrijk kent Tenzing al; de volledig plantaardige en caloriearme energiedrank met een positieve impact op de planeet. Vijf jaar geleden geïntroduceerd in...

De beste outdoor gadgets waar je als wandelaar echt iets aan hebt

Lange tijd bleven de sportscholen gesloten. En ook een avond zweten op de dansvloer om de nodige calorieën te verbranden zat er voorlopig niet...

Review: Lowe Alpine Cholatse 32 liter hiking pack

Ben jij op zoek naar een echte all-round rugzak....zoek dan niet verder! De Cholatse 32 van het veelbelovende merk Lowe Alpine is een eenvoudige...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief