De LongRunReview en onze #shareyouradventure actie van de Keen Feldberg Urban & Outdoor is voorbij. Het begon allemaal met de ervaringen van Remco. Hieronder zie je de indrukken van twee andere prijswinnaars van onze #shareyouradventure actie.

Onze eerste prijswinnaar was Ton Peters. Hij is met de Keen Feldberg’s naar de Eifel gegaan.

Dat was alweer een tijdje terug, maar ook op zijn nieuwe reizen gaan de Feldbergs mee:

#Autumn in #Reichswald Germany #whentheleavesarefalling

Een foto die is geplaatst door Ton Peters (@travelton.nl) op

Maarten Naaijkens was onze tweede prijswinnaar. Hij begon in Noord-Nederland, met in gedachte dat micro-adventures dichtbij huis ook heerlijk kunnen zijn. De Feldberg’s liepen kilometers over het meer dan bekende Pieterpad.

Uiteindelijk is Maarten ook nog met de Feldberg’s naar Zuid-Afrika gegaan. Een schitterende reis waar de schoenen goed tot hun recht kwamen.

Wat was de #shareyouradventure actie?

Samen met Keen wilden we op zoek naar volgers en lezers van GearLimits die een gaaf avontuur gingen beleven. Om aan die personen dan een paar Feldberg schoenen mee te geven. Vooral omdat we ook ervaringen van anderen met de schoenen wilde kennen. Uiteindelijk waren er twee gelukkigen die precies in de actie periode gave avontuen dichtbij huis, maar ook verder weg konden beleven.

Binnenkort komen er weer nieuwe #shareyouradventure acties. Lijkt dit je leuk? Hou de site en onze Facebook of Instagram accounts goed in de gaten.

Ben jij door deze kleine en grote avonturen en de ervaringen van Remco, Ton en Maarten ook enthousiast geraakt over de Feldberg’s (GearLimits durft ze nu wel aan te bevelen 😉 ) check dan de site van Keen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.