Testcondities

De Men’s Under Armour Combine Training Slub Fleece ¼ Zip Hoodie is getest tijdens hardlooptraining, krachttraining (binnen en buiten) tijdens krav maga (lesgeven en trainen).

Review

De Men’s Under Armour Combine Training Slub Fleece ¼ Zip Hoodie is wederom een top product van Under Armour. Door mijn bouw heb ik vaak last dat shirts net niet lekker zitten (of net te klein, of veel te groot) en daardoor niet fijn voelen tijdens het bewegen. Ook dit shirt is gemaakt om goed in te bewegen. Ondanks dat het een vrij dun shirt is, is het zeker niet koud en zeer geschikt om binnen en buiten in te trainen tot een graad of 8 celsius. Door het materiaal komt het (bijna) droog uit de wasmachine en daarom snel weer te dragen. Het shirt ziet er mooi uit en zit dus nog beter. De capuchon vind ik overbodig, maar door de pasvorm wordt het zicht niet beperkt. De zakken zijn van vrij groot en prima om spullen (telefoon/sleutels) in te doen als je niet aan het bewegen bent.

Het product is nog niet in NL te koop, dus over prijs – kwaliteit valt niks te zeggen.

Al met al, weer een top shirt, gemaakt om in te bewegen.

Pluspunten

  • mooi design
  • super pasvorm
  • fijn materiaal
  • lichtgewicht
  • zowel voor binnen als buiten

Minpunten

  • geen
REVIEW OVERVIEW
pasvorm
comfort
design
veelzijdigheid
SOURCEUnder Armour
SHARE
Previous articleVideoreview: Cube Fritzz 160 HPA Enduro MTB
Next articleOp wintersport en zeker van een goede verzekering?
Stephan Wattimena
Sinds mijn vierde ben ik al bezig met vechtsporten, waarvan de laatste paar jaar als o.a krav maga instructeur. Zelf train ik nog geregeld o.a kettlebell en uiteraard ook krav maga. Ben in 2010 afgestudeerd aan de ALO Amsterdam en sindsdien werkzaam als instructeur/docent op verschillende gebieden.

Leave a Reply