De Etip Facet winterhandschoenen van The North Face maken het mogelijk je smartphone te bedienen. Hoe dat werkt? Geleidende U|R technologie op elke vinger maakt een ongeëvenaarde bediening van telefoons, tablets, camera?s, trackpads en GPS-systemen mogelijk.

Informatie testomgeving

We hebben de Etip Facet handschoenen van The North Face tijdens een testweekend van Snowciety intensief gebruikt op de Gletsjer van Kaprun. Temperaturen lagen vrij hoog, zo rond het vriespunt. Voornamelijk zon, af en toe bewolkt, maar geen sneeuw of neerslag.

Review

review-test-The-North-Face-Etip-Facet-winterhandschoenen-2Het eerste wat me opviel aan de handschoenen waren de banden voor om je polsen. Zo kun je je handschoenen dragen als kleine kindjes dat doen. Je trekt ze uit en ze blijven gewoon aan je jas hangen. Ik heb normaal wanten, waarvan ik de draadjes aan de klopjes in mijn mouwen hang, maar in mijn nieuwe jas zitten er geen klipjes meer voor. Ik was dus erg blij dat ik me met deze handschoenen geen zorgen hoefde te maken of ik ze uit de lift liet vallen, of ze zou laten liggen als ik even bezig was met iets anders. De banden doe je eenvoudig om je arm en klaar is kees!

De handschoenen zijn goed warm. Normaal draag ik wanten, omdat ik toch snel koude handen krijg. Ze waren niet zo warm als mijn wanten, maar had ook weer geen koude handen.

Wat erg leuk is aan deze handschoenen is dat ze touch-sensitive zijn. Met andere woorden: Je kunt er je mobieltje mee testen (zie video). Handig als je regelmatig wil zien of je nog smsjes hebt, hoe hard je naar beneden bent gegaan, of waar je vrienden zijn op de kaart van Snowciety.

Conclusie

Erg tevreden met deze handschoenen. Dankzij meegeleverde banden hoef je niet bang te zijn dat ze naar beneden vallen uit de lift en doordat ze touch-sensitive kun je met handschoenen aan je mobieltje bedienen!

Pluspunten

  • Blijven aan je mouw hangen
  • Touch-sensitive

Minpunten

  • Geen polsbescherming

Adviesprijs (online): € 99,-

Ik zou dit product ook adviseren aan mijn vrienden.

Informatie tester: Timan Rebel

Taman is co-founder van Snowciety. Een ski tracker die laat zien waar je vrienden zijn. Heeft jaren geskied, maar is aan het begin van deze eeuw geswitcht naar snowboarden. Is minstens eens per maand in de Alpen te vinden, meestal om Snowciety te testen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.