Informatie testcondities

De tas is het hele jaar door getest, ik vervoer hier mijn wakeboard en de rest van mijn wakeboard materiaal in zodra ik naar een waterskibaan gaan. De tas ligt thuis dus in de schuur, in de auto onderweg en bij de waterskibaan.

Review Links Wheelie Wakeboard tas

Je hebt veel verschillende tassen met verschillende opties om de tas mee te nemen, deze tas is voorzien van wieltjes aan de onderkant zodat je hem makkelijk kunt meenemen. Hij is niet voorzien van een rugtas functie.

Wat mij opvalt aan deze tas is dat hij niet op een wakeboard tas lijkt maar eerder op een golf tas, ze hebben er ook een gras matje in gemaakt zodat je daadwerkelijk kan gaan golfen, dit is omdat golf tassen gratis zijn mee te nemen in het vliegtuig en er voor wakeboard tassen extra betaald moet worden.

Ik gebruik deze tas nu inmiddels al bijna anderhalf jaar en wat ik ideaal vind aan deze tas is de enorme hoeveelheid die er in deze tas past. Ik doe meestal al mijn gear in de tas: wakeskate, wakeboard, pakken, vest, zwembroeken, helm, kleding en dan zit de tas eigenlijk nog niet vol.

Dit is zeker een pluspunt zo kan je voor verschillende weer types pakken meenemen en eventuele extra’s.
Ondanks dat je de tas kan volpakken is hij nog steeds makkelijk mee te nemen, dat door de wieltjes die eronder zitten, je tilt de tas aan 1 kant op aan een grote hendel en je sleept hem achter je aan mee.

Het uiterlijk van de tas oogt wat chique en degelijk, deze tas is ook zeker degelijk ik heb naar anderhalf jaar gebruik nog nauwelijks schade aan de tas en echte slijtage wat de functionaliteit van de tas zou kunnen verminderen.
In het begin ging ik erg voorzichtig met de tas om ik nam hem mee in de auto naar de waterskibaan en rolde van de parkeerplaats naar de baan en legde hem rustig neer, het rustige is er nu wel af en er word aardig ruw met de tas nu omgegaan ik gooi de tas nu eerder neer etc. Ondanks dat blijft de tas nog in een super functioneren, je ziet aan de wieltjes nog nauwelijks slijtage als je kijkt naar rolvermogen en de tas zelf ziet er ook nog prima uit, ook mijn wakeboard gear wat in de tas ligt blijft heel en goed.

Het enige minpunt is, dat ik het soms lastig vind dat de boardbag niet makkelijk op de fiets mee is te nemen omdat er geen optie zit om deze op je rug vast te maken en te zwaar is om te tillen op de fiets.

Pluspunten

  • Veel ruimte in tas
  • Goede kwaliteit materiaal
  • Voorzien van wielen
  • Prima uiterlijk

Minpunten

  • Grootte tas soms lastig
  • Geen rugtas functionaliteit
  • Prijzig to.v. andere boardbags
REVIEW OVERVIEW
Overall
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs-Kwaliteit
Previous articleDrew Bezanson wins Red Bull Framed Reactions in Amsterdam
Next articleTravis Rice No.1 at World’s Top 20 Snowboarders
Freek Holkers
Sinds mijn 15de actief op het water met wakeboarden. Ik probeer zoveel mogelijk uur door te brengen op mijn wakeboard om beter te worden en ik het een geweldige sport vind! verder doe ik sinds enkele jaren ook Survival dit sluit qua kracht perfect aan op het wakeboarden, het is ook iets wat je het hele jaar kan beoefenen en niet seizoens gebonden. er is altijd een mogelijkheid om hard te lopen en te klimmen. sinds kort ben ik begonnen met MTB'en deze sport is voor mij nog erg nieuw maar ben er echt super enthousiast over en probeer naast de survival en het wakeboarden ook nog op de fiets te zitten. Verder heb ik nog extra hobby's die ik niet het hele jaar beoefen maar graag doe zoals : Snowboarden en Duiken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.