Informatie testcondities

De hardloopbroek is getest tijdens het hardlopen en wielrennen. De temperaturen wisselden van -10 tot 12 graden Celsius. Het is gebruikt als loopbroek direct op het lichaam. De duur van de trainingen varieerden van 30 minuten tot en met 2 uur.

Review

De broek zit strak om de kuiten maar losser om het bovenbeen. Het materiaal van de broek zorgt voor een goede bewegingsvrijheid en het materiaal beweegt goed mee zonder te irriteren. Het materiaal aan de voorzijde van de bovenbenen is anders dan op de rest van de broek. Dit zorgt merkbaar voor meer warmte en houdt wind tegen zonder ten koste van bewegingsvrijheid. Het materiaal om de kuiten, achterzijde en de binnenzijde van de bovenbenen is elastischer en zit strakker. Dit zorgt er met name voor dat het bij de bovenbenen niet gaat schuren en voor een prettige pasvorm. De warmteregulatie is perfect. In zowel -10 graden Celsius als in 12 graden Celsius blijven de benen op een zeer goede en aangename temperatuur. Daarbij houdt het de wind zeer goed tegen. De reflectoren zitten op goede en opvallende punten. Er zit voor aan de binnenkant een klein zakje waar eventueel een muziekspeler in kan en achterop waar makkelijk een sleutel in kan. Tijdens het hardlopen merk je niet dat er wat in zit.

Pluspunten

  • Bewegingsvrijheid
  • Reflectoren
  • Warm
  • Materiaal

Minpunten

  • Pasvorm bovenbenen
REVIEW OVERVIEW
Overall
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs - Kwaliteit
SHARE
Previous articleReview: Odlo Jogger Handschoenen
Next articleReview: Urbanears Medis Oordopjes
Thijs Holkers
Sinds mijn zesde sport ik. Ik heb veel verschillende sporten gedaan en beoefenen de laatste jaren voornamelijk wielrennen en hardlopen. Sinds 2012 ben ik begonnen met survivalruns, adventure races en trails dit doe ik ook in wedstrijdverband. Opgeleid aan de ALO in Groningen en bij Chivo ben ik nu sinds 2012 werkzaam als Personal Trainer/ Vitaliteitstherapeut.

Leave a Reply