Informatie testcondities

Het shirt is getest tijdens het hardlopen, wielrennen en tijdens survivalruns. De temperaturen wisselden van -10 tot 12 graden Celsius. Het is gebruikt als onderkleding direct op het lichaam in combinatie met een extra Odlo shirt eroverheen en een Odlo Windjack. De duur van de trainingen varieerden van 30 minuten tot en met 2 uur.

Odlo Crew Neck Review

Het shirt voelt aangenaam omdat het door de elasticiteit goed aansluit op het lichaam. Bij gebruik in combinatie met een windjack kun je erg goed trainen bij temperaturen van -4 tot 12 graden Celsius. Onder de -4 graden Celsius is het te koud en is een extra shirt nodig, boven de 12 graden kan het te warm zijn. Het shirt reguleert het zweet goed, de huid is daardoor ook nauwelijks nat aan het eind van een training en er blijft geen zweetgeur in hangen. Doordat de stof zeer fijn geweven is kan een scherp voorwerp of kapotte nagel er al wel voor zorgen dat er draadjes loskomen.

Pluspunten

  • Bewegingsvrijheid
  • Geurloos
  • Goede pasvorm
  • Warm

Minpunten

  • Kan gaan pluizen
REVIEW OVERVIEW
Overall
Gebruiksvriendelijkheid
Prijs - Kwaliteit
SHARE
Previous articleReview: Urbanears Medis Oordopjes
Next articleReview: Arc’teryx Mantis 26 dagrugzak
Thijs Holkers
Sinds mijn zesde sport ik. Ik heb veel verschillende sporten gedaan en beoefenen de laatste jaren voornamelijk wielrennen en hardlopen. Sinds 2012 ben ik begonnen met survivalruns, adventure races en trails dit doe ik ook in wedstrijdverband. Opgeleid aan de ALO in Groningen en bij Chivo ben ik nu sinds 2012 werkzaam als Personal Trainer/ Vitaliteitstherapeut.

Leave a Reply