Handschoenen die niet alleen je lichaamswarmte nodig hebben om je handen op te warmen; dat is wat met de nieuwe handschoenen en wanten van Ziener doen. Ze heten respectievelijk de Gasper AS PR Hot en de Gabes AS PR Hot Mitten. Met een in het manchet verwerkte oplaadbare batterijen wordt het verwaringselement gevoed. De comfort zone in de handschoenen ligt van 37 t/m 40 graden celsius en je kunt de warmte in drie niveau’s instellen. De handschoenen aanzetten en de temperatuur instellen doe je door middel van het klikken op het vierkante Ziener logo. Simpel en handig. (no pun intended 😉 Afhankelijk van de instelling gaan de batterijen tussen 3 uur (hoogste stand) en 7 uur mee (eco stand).

Om al die warmte binnen te houden heeft Ziener de handschoenen en wanten voorzien van nog meer technologie, maar dan in het materiaal. PRIMALOFT® is een kunstmatig maar zeer warm isolerend materiaal waarmee de warmte wordt binnengehouden en het AQUASHIELD membraan zorgt ervoor dat de handschoenen volledige wind -en waterdicht zijn.

De lange manchetten zijn eenvoudig afsluitbaar met één hand gebruikmaken van de cordlock aan het uiteinde van de manchetten.

De specs zien er gaaf uit, opwindender overigens dan hoe de handschoenen eruit zien. Redelijk basic grijs/zwart. Zou toch leuk zijn geweest als daar net zoveel creativiteit aan besteed was als aan de technologie. Maar goed, als het echt top werkt dan lopen we daar best warm voor. Als het echt koud wordt heb je weinig aan leuke kleurtjes en een fraai design. Dan

Bij GearLimits hebben we nog niet onze handen weten te leggen op deze nieuwe producten en dus nog niet kunnen testen. Mocht jij je ervaring willen delen kan dat op onze Facebook pagina of reageer onder dit bericht. Wat denken jullie: top dingen of toch wantjes voor watjes? Wij zijn benieuwd.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.