Waar we warm van worden; functioneel, high-end èn aandacht voor design. De tweede generatie Suunto Ambit GPS horloges zijn deze maand uitgebracht, de Suunto Ambit2 en Ambit2 S.

De nieuwe Ambit2 S is een lichtgewicht en slank GPS-horloge, speciaal ontworpen voor de veeleisende multi-sport atleet. Functies als FusedSpeed – de GPS met geïntegreerde accelerometer van de Ambit ( tempo en afstand) voor hardlopers, ANT+ krachtmeting voor fietsers en voor zwemmers de tempo, afstand en slagenmeter. We kunnen vier pagina’s wijden aan de specificaties, maar dat heeft Suunto al voor ons gedaan en zijn hier te vinden.

De Ambit2 borduurt voort op het succes van de bekroonde Suunto Ambit. Het omvat uiteraard de bekende Suunto outdoor-features zoals route navigatie, barometrische informatie, hoogtemeter met FusedAlti, 3D kompas en andere outdoor-specifieke functies. Daarnaast heeft de Ambit2 alle trainingfuncties van de Ambit2 S.

De Suunto Ambit2 S is er in drie kleuren (lime, red en graphite) en wordt geleverd zonder of met hartslagband (prijzen van € 349,- tot € 399,-). De Ambit2 is er in de uitvoeringen zwart, zilver en sapphire (prijzen van € 449,- tot € 599,-).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.