De Suunto Kalaish – zoals het eerste horloge uit de Suunto World Collection heet – is vernoemd naar de heilige Tibetaanse berg Kailash. De Kailash is voorzien van details die het tot een hoogwaardig horloge maken. De ring van dit lichtgewicht horloge is gemaakt van ruimtevaartwaardig titanium en voorzien van saffier kristalglas, een outdoor-proof kast van composiet en een zachte duurzame siliconen horlogeband. Zelfs de (speciale) 7R knop is gemaakt van saffier kristal.

Functionaliteiten

Speciale 7R knop van saffier

Het Suunto Kailash horloge is voorzien van functies zoals automatische tijd- en locatie-updates via GPS en een uniek logboek dat een overzicht toont van bijvoorbeeld het aantal landen of steden dat je hebt bezocht en hoe ver je hebt gereisd, door simpelweg op de saffieren 7R knop te drukken. Als je in een nieuwe stad arriveert, laat het horloge je de richting en afstand zien tot thuis of je startpunt (bijvoorbeeld je hotel of auto).

Met de Adventure Timeline kun je de huidige tijd zien, samen met informatie naar keuze zoals de hoogte, zonsopkomst of -ondergang of je dagelijkse aantal stappen. Indien de Kailash is gekoppeld aan de mobiele Suunto 7R iPhone App worden alle iPhone-notificaties (SMS-berichten, NOS, inkomende en gemiste oproepen, weerbericht, etc.) getoond. Tegelijkertijd wordt de informatie die het horloge heeft verzameld op een overzichtelijke manier aangeduid op de tijdlijn op je telefoon.

Weerbestendige verpakking

De Suunto Kailash horloges worden geleverd in een weerbestendige, cilindervormige verpakking, gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium om het horloge – of andere waardevolle spullen – veilig in mee te kunnen nemen. De Suunto Kailash is er in vier modellen – de Copper, Slate, Carbon en Silver – en bij een zeer select aantal dealers verkrijgbaar vanaf november 2015 en heeft een adviesverkoopprijs van € 900,-.

Copper – EAN: 6417084187451
Carbon – EAN: 6417084185570

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.