Patagonia lanceert in september de Patagonia Legacy Collection (lookbook door Foster Huntington). Deze collectie is een eerbetoon aan de beginperiode van Patagonia. Geïnspireerd door de vroege kleding die Yvon Chouinard in die periode ontwierp.

De Patagonia Legacy Collection bestaat uit tien items, die verwijzen naar veertig jaar Patagonia. Hoewel het bedrijf de afgelopen veertig jaar flink is gegroeid, is zij haar kernwaarden altijd trouw gebleven, evenals de shuur/smederij waarin alles begon. De prijzen van de collectie variëren van €75,- tot €265,-.

De schuur waar Yvon Chouinard begon met het smeden van klim materiaal onder de naam ‘Great Pacific Iron Works’, welke nog steeds op het gebouw is te vinden. De winkel is nog steeds intact en operationeel. Het schijnt dat Yvon hier nog steeds regelmatig is te vinden om te smeden.

SOURCEPatagonia
SHARE
Previous articleUnder Armour Speedform Hardloopschoen
Next articleNightSUP LED Kit
Editor's Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

Leave a Reply