Voor Olympische elite atleten als biatlonlegende Ole Einar Bjørndalen (foto boven) en de teams van Zwitserland, Noorwegen en Finland heeft Odlo een collectie ontwikkeld. Deze zullen op de Olympische Spelen van 2014 in Sochi voor het eerst zullen worden gedragen.

Odlo Sochi Softshell

Van deze Olympische lijn heeft Odlo een merchandisingcollectie ontwikkeld voor niet-professionals en fans van de Spelen. Deze collectie komt 100% overeen met de producten die de langlauf- en biatlonatleten in het Olympisch dorp dragen.

De high-light van deze collectie is de softshell ‘Sochi’ in een onmiskenbaar ruitjesdesign, in de landskleuren van Zwitserland, Noorwegen en Finland, zowel voor dames als heren. Een verwijderbare en verstelbare capuchon, zachte manchetten, verstelbare zoom, kinbescherming, steekzakken met ritssluiting zijn de details van deze softshell. Vanaf 15 oktober 2013 in de winkel verkrijgbaar.

SOURCEOdlo
SHARE
Previous articleLundhags Boots for Life
Next articleArc’teryx Alpha FL Klimrugzak
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Leave a Reply