Er zijn weinig merken die zowel duurzaam produceren als duurzaamheid hanteren met als doel het creëren van producten die lang meegaan. Dubbele duurzaamheid dus. Lundhags is zo’n merk. Zij hebben als filosofie dat boots worden gemaakt om gedragen te worden en mooier worden met de tijd.

Lundhags boots

Zo zijn bijvoorbeeld de lichtgewicht ‘Syncro Light’ boots – net als alle Lundhags boots – gemaakt van leer met een basis van rubber. Maar dat is nog niet alles. Lundhags denkt in het zogeheten lagensysteem, dat bekend is bij outdoorkleding maar uniek bij outdoor boots.

Alle Lundhags boots hebben garantie. Op productie- en materiaalfouten zit zelfs levenslange garantie. Lundhags heeft ‘eigen’ schoenmakers die helpen met het repareren en vervangen van afgedragen onderdelen.

SHARE
Previous articleIlluminati EvolverTwin REV 159 Snowboard
Next articleOdlo Sochi Olympische Softshells
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Leave a Reply