Als je nou echt in stijl off-piste wil, dan zijn de custom-made zai for Bentley ski’s wel het minst waar je mee uit een helikopter gedonderd wil worden. Roept bij mij een Bond Experience op; voor mij zeker geen straf.

Natuurlijke materialen

Het schijnt dat het ski comfort van de zai for Bentley ongeëvenaard is. Zai maakt gebruik van de beste natuurlijke en high-tech materialen, zoals hout, steen, natuurlijk rubber, metaal en carbon. Door het combineren van deze materialen op een eigen wijze weet Zai een hoge standaard van prestaties, duurzaamheid en kwaliteit neer te zetten die de conventionele ski’s ver achter zich laat.

Net als een Bentley zijn de Zai ski’s ontworpen een onovertroffen soepele ervaring te leveren als het gaat om stabiliteit en snelheid. Handgemaakt uit de mooiste materialen is de zai for Bentley een ski van compromisloze kwaliteit en verfijning

Het is een Limited Edition, er zijn 250 paar vervaardigd. Nu denk ik echter niet dat het storm loopt dus zal niet roepen dat je er “snel bij moet zijn”, al kan ik het mis hebben. Zo’n setje is aardig aan de prijs. Voor GBP 5.900 / EUR 6.800 / $ 9.800 heb je een hoop lol. Verkrijgbaar in Ice White en British Racing Green.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.