Yuneec presenteerde op de IFA in Berlijn de Breeze, een slimme 4K drone. Met de Breeze Cam-app – die beschikbaar is voor Android en iOS – gebruik je je smartphone als afstandsbediening, met live weergave van beelden en de mogelijkheid om ieder Breeze-moment via social media te delen. De Breeze heeft een diameter van slechts 24 centimeter en weegt maar 385 gram, waardoor hij in iedere tas past. De drone is uitermate geschikt voor je geplande en ongeplande outdoor activiteiten.

Dankzij een verticaal beweegbare camera van hoge kwaliteit, en een geavanceerde Ambarella camera-chipset doen de foto- en video-opnamen absoluut niet onder voor een ActionCam. Daarnaast is de Breeze uitgerust met GPS en Optical Flow, wat zowel binnen als buiten voor een zeer stabiele vlucht zorgt. De 4K drone is dankzij de ingebouwde GPS in staat de gebruiker overal te volgen.

yuneec-breeze-functiesBreeze besturing

Ook is de Breeze met slechts één druk op de knop te landen, is hij in een baan om de gebruiker of een ander object te sturen en via een vooraf ingestelde route veilig te laten vertrekken (Auto-Flightmode: Selfie, Follow Me, Orbit, Journey, Return Home). Daarnaast is de Breeze eenvoudig te bedienen en handmatig te besturen met de Pilot-Mode. Bediening in deze modus gaat via virtuele controller sticks of door je smartphone te bewegen. Dankzij deze gemakkelijke bediening en de eenvoudige configuratie is de Breeze snel klaar voor een vlucht en zelfs geschikt voor gebruikers met weinig ervaring.

De winkeladviesprijs is rond de € 500,- en vanaf september te koop.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.