Bij GearLimits zijn we bekend met Ultimate Ears. Recent reviewde wij de UE BOOM 2 wireless speaker; een upgrade van de UE BOOM. Nu heeft het kleine broertje van de BOOM 2 – de UE ROLL – ook een upgrade gehad. Als wij Ultimate Ears moeten geloven is de ROLL 2 krachtiger en heeft een groter draadloos bereik. De UE ROLL 2 is net even iets compacter dan de UE BOOM 2 en dus makkelijker mee te nemen tijdens trektochten, mountainbike trails of naar het strand.

Specificaties

De ROLL 2 levert 15 procent harder geluid dan zijn voorganger. Tegelijkertijd is het mobiele bereik uitgebreid naar meer dan 30 meter, terwijl de speaker nog altijd hetzelfde, ovaalvormige design heeft. Met een gewicht van nog geen 250 gram.

De ‘firmware-udates’ van de UE ROLL 2 worden via de UE ROLL app geïnstalleerd. Het is dus zeker aan te raden deze IOS of Android app te downloaden.

De UE ROLL 2 is waterproof (IPX7-gecertificeerd) en valbestendig. Wil je de UE meenemen met SUP’en? Geen probleem… Je monteert hem op de meegeleverde ‘floatie’ en je kunt het water op.

De UE ROLL 2 heeft een adviesprijs van € 99,-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.