Vaude gaat in 2016 voor lichtgewicht en heeft zich bij het ontwerpen van de Uphill bike rugzak geconcentreerd op het strikt noodzakelijke. Al het overbodige is weggelaten. Zoals je ook doet tijdens het inpakken van je rugzak. Energie mag niet verloren gaan in het dragen van zwaar materiaal.

Uphill serie

De Vaude Uphill serie is gemaakt van licht gesiliconiseerd 40D Rip-stop materiaal. De zijvakken zijn gemaakt van dun elastische mesh. Aan de schouderbanden, heupband en gespen is ook de nodige aandacht besteed. Doordat de rugzak dicht op de rug ligt zorgt het rugpaneel niet alleen voor stabiliteit maar draagt ook bij aan de veiligheid. Het Greenshape label geeft de garantie dat er niet alleen voor de berijder maar ook voor het milieu wordt gezorgd.

Een andere innovatieve optie is het multifunctionele elastische koord aan de buitenzijde met een drievoudige functie. Je kunt je jas er onder bevestigen, maar ook je helm. En mocht de rugzak niet helemaal gevuld zijn, dan kun je middels dit koord de rugzak goed comprimeren. Extra vakken op de schouderbanden zorgen ervoor dat je eenvoudig op de fiets bij een gel of energiereep kan wanneer dat nodig is. De rugzak is voorbereid voor een drinkzak en een losse regenhoes wordt meegeleverd.

De Vaude Uphill is verkrijgbaar in drie maten: 9, 12 en 16 liter en in een groot aantal verschillende kleuren en kosten respectievelijk 71, 76 en 80 euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.