Lezyne legt de eenvoud en elegantie van het fietsen vast in een GPS fietscomputer. Lezyne heeft drie GPS fietscomputers aan haar assortiment toegevoegd. Waarvan de Super GPS het neusje van de zalm is.

gearlimits-lezyne-super-gps-productBlijf in contact terwijl je op de fiets zit met de Lezyne Super GPS. Dit is een computer die via Ant+ en Bluetooth Smart tegelijkertijd in verbinding staat met Android- of iOS apparaten, waardoor alle informatie over snelheid, hartslag en cadans beschikbaar is. Ondertussen zijn meldingen van inkomende telefoongesprekken, tekstberichten en e-mails (de tekst van het bericht kan meteen worden afgelezen) zichtbaar op de scherpe en heldere display.

De GPS-informatie biedt betrouwbare en nauwkeurige gegevens over de fietstocht. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen via de vier knoppen. De Super GPS is oplaadbaar via micro-USB, gaat dan 22 uur mee en kan 400 uur data opslaan. En natuurlijk zijn de resultaten te delen met de wereld via Strava en TrainingPeaks. Wij reviewen hem momenteel. Houd de site in de gaten.

Consumentenadviesprijs Lezyne Super GPS: € 199,-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.