Succesvolle Mammut Mountain Days in Zermatt afgelopen september

In het prachtige Zwitserse Zermatt vonden afgelopen september de succesvolle Mammut Mountain Days plaats. Dit geweldige evenement werd georganiseerd door Mammut en Swiss Tourism en trok outdoor liefhebbers van over de hele wereld. Als gelukkige genodigden hadden wij, Hayco Volkers en Michel Hennipman, de eer om act-de-préséance te geven op deze adembenemende manifestatie.

Met Mammut Mountain Days richt Mahmut zich op avontuur in de bergen. Het doel is om mensen kennis te laten maken met verschillende bergactiviteiten en hen te inspireren om zelf actief te worden in de natuur. Tijdens dit vierdaagse event werden er tal van activiteiten georganiseerd, zoals Mountaineering, Hiking, Climbing en Via Ferratta.

Succesvolle Mammut Mountain Days in Zermatt afgelopen september

Met en door Mammut atleten

De aanwezigheid van bekende atleten droeg bij aan de energieke sfeer tijdens de Mammut Mountain Days. Onder andere Jérémie Heitz, Katherine Choong, Stephan Siegrist, Jonas Schild en Sybille Blanjean waren aanwezig om hun expertise te delen en de deelnemers te inspireren. Zij gaven verschillende workshops en presentaties, waarbij ze hun ervaringen en tips deelden over het beoefenen van outdoor berg activiteiten.

Als sprekers tijdens dit evenement hadden wij de eer om ons verhaal met een enthousiast publiek te delen. We vertelden over onze persoonlijke ervaringen in de bergen en hoe deze ons hebben gevormd. Onze presentatie ging vooral over het belang van avontuur, zelfontwikkeling en het overwinnen van angsten. Het was geweldig om te zien dat het publiek zo ademloos luisterde. We hebben ze volop geïnspireerd.

Mountaineering, Hiking, Climbing & Via Ferratta

Tijdens de Mammut Mountain Days konden deelnemers, op verschillende sportieve disciplines, ook zelf actief zijn Er werden georganiseerde wandeltochten aangeboden. Variërend in moeilijkheidsgraad. Wel zo prettig voor beginners en experts. Daarnaast waren er klimmogelijkheden op verschillende niveaus voor zowel rots- als ijs klim disciplines.

Succesvolle Mammut Mountain Days in Zermatt afgelopen september

Naast alle sportieve activiteiten was er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. ’s Avonds werden er diverse feesten en bijeenkomsten georganiseerd. Daar konden deelnemers en atleten elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en nieuwe vriendschappen sluiten.

Succesvol event

Al met al waren de Mammut Mountain Days in Zermatt afgelopen september een groot succes. Het evenement bood een perfecte combinatie van avontuur, inspiratie en gezelligheid. De aanwezigheid van bekende atleten zorgde voor extra motivatie en enthousiasme onder de deelnemers. Wij zijn enorm dankbaar dat we als sprekers mochten optreden op dit geweldige evenement en hebben genoten van alle fantastische activiteiten die werden aangeboden.

Bekijk de 2023 Video Recap

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Helly Hansen Odin 9 Worlds Infinity Shell Jacket | Review

Het mag geen geheim zijn dat we bij Gearlimits houden van goede outdoor kleding. Onze redactie is, naast het schrijven van artikelen, bijna altijd...

Vallon Freebirds skibril; stijl, comfort en goed zicht | Review

De Vallon Freebirds skibril van een uitstekende keuze dankzij de hoogwaardige Carl Zeiss lens met anti-fog coating.

De natuur in met de nieuwe Haglöfs Front Proof hardshell 

De Front Proof hardshell van Haglöfs is een hoogwaardige outdoor jas die ideaal is voor avonturiers die op zoek zijn naar bescherming tegen de...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief