High Coast Hike Zweden meer dan een Tocht

Voor degenen die zich al aan het oriënteren zijn voor de zomer en eens iets anders willen. De High Coast Hike in Zweden is een mooie optie om eens over na te denken.

The High Coast Hike is een 40 kilometer lange tocht door het Zweedse Unesco werelderfgoed aan de Hoga Kusten. Je beslist zelf in hoeveel dagen je de tocht volbrengt, al is de tocht geënt op 2 á 3 dagen hiken. Geadviseerd wordt de trektocht te spreiden over 3 dagen, omdat je op deze manier een mooie combinatie hebt van challenge en pleasure. Je hebt je eigen materiaal (incl. tent) bij je terwijl het vervoer van eten, brandstof, kaarten en entertainment voor je wordt geregeld.

Het lopen van de High Coast Hike is meer dan zomaar een avontuur in een van ‘s werelds meest unieke omgevingen. Het is als thuiskomen… bij jezelf. Je krijgt de kans om alle onbelangrijke zaken, waar je je in het dagelijkse leven druk om maakt, in perspectief te plaatsen. Het maakt dus niet uit of je ervoor kiest om snel of op een meer ontspannen tempo te wandelen. De prachtige natuur en de stilte zijn een combinatie van opwinding en harmonie – zowel voor avonturiers als degenen die zich willen ontspannen en zichzelf willen vermaken.

Daag je vrienden, familie of collega’s uit. Leer elkaar beter kennen terwijl je geniet van een van ’s werelds meest unieke omgevingen.

Feiten

  • Start data: 24 en 25 juli 2014.
  • Route: Ongeveer 40 km
  • Geschatte tijd: 1-3 dagen.
  • Kosten: Volwassenen: €168 (SEK 1.490)
  • Kinderen / jongeren: €112 (SEK 990)
  • Vereiste ervaring: Voor zowel ervaren als onervaren wandelaars.
  • Wat is inbegrepen? Wandelpas, vervoer, veiligheid, voedsel, outdoor training, koken op gas, enz.

Je kunt je hier inschrijven.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Zweedse consumenten roepen Fjällräven opnieuw uit tot meest duurzame merk

Voor het vierde jaar op rij hebben consumenten in Zweden Fjällräven uitgeroepen tot het meest duurzame merk van het land in de categorie ‘Clothes...

Hèt duikhorloge is de Omega Seamaster Planet Ocean Ultra Deep

Omega creëerde het Ultra Deep Professional prototype horloge dat door avonturier Victor Vescovo werd gebruikt tijdens saturatieduik in de Marianentrog in 2019, dat een...

Dit gebeurt er als je met een Volvo V90 Hybrid een roadtrip maakt door Schotland

Schotland is de ideale reisbestemming voor zowel de buitensporter als de cultuurliefhebber. Nog mooier is een combinatie daarvan. Ik ondernam samen met mijn twee...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief