High Coast Hike Zweden meer dan een Tocht

Voor degenen die zich al aan het oriënteren zijn voor de zomer en eens iets anders willen. De High Coast Hike in Zweden is een mooie optie om eens over na te denken.

The High Coast Hike is een 40 kilometer lange tocht door het Zweedse Unesco werelderfgoed aan de Hoga Kusten. Je beslist zelf in hoeveel dagen je de tocht volbrengt, al is de tocht geënt op 2 á 3 dagen hiken. Geadviseerd wordt de trektocht te spreiden over 3 dagen, omdat je op deze manier een mooie combinatie hebt van challenge en pleasure. Je hebt je eigen materiaal (incl. tent) bij je terwijl het vervoer van eten, brandstof, kaarten en entertainment voor je wordt geregeld.

Het lopen van de High Coast Hike is meer dan zomaar een avontuur in een van ‘s werelds meest unieke omgevingen. Het is als thuiskomen… bij jezelf. Je krijgt de kans om alle onbelangrijke zaken, waar je je in het dagelijkse leven druk om maakt, in perspectief te plaatsen. Het maakt dus niet uit of je ervoor kiest om snel of op een meer ontspannen tempo te wandelen. De prachtige natuur en de stilte zijn een combinatie van opwinding en harmonie – zowel voor avonturiers als degenen die zich willen ontspannen en zichzelf willen vermaken.

Daag je vrienden, familie of collega’s uit. Leer elkaar beter kennen terwijl je geniet van een van ’s werelds meest unieke omgevingen.

Feiten

  • Start data: 24 en 25 juli 2014.
  • Route: Ongeveer 40 km
  • Geschatte tijd: 1-3 dagen.
  • Kosten: Volwassenen: €168 (SEK 1.490)
  • Kinderen / jongeren: €112 (SEK 990)
  • Vereiste ervaring: Voor zowel ervaren als onervaren wandelaars.
  • Wat is inbegrepen? Wandelpas, vervoer, veiligheid, voedsel, outdoor training, koken op gas, enz.

Je kunt je hier inschrijven.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

7 mythes over inlegzolen ontkracht

Voeten worden blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu hardloopt, skiet, fietst of gewoon wandelt in het dagelijks leven. Deze druk...

Review: On Cloudultra Trailschoenen

De On Cloudultra is de nieuwe trailschoen van On die specifiek ontwikkeld is voor het lopen van ultra’s (afstanden boven de marathon afstand). On...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief