Doe mee met de legendarische Peli International Photo Contest

Peli Products, de wereldwijde marktleider in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige beschermende koffers, temperatuurgecontroleerde verpakkingsoplossingen en geavanceerde draagbare verlichtingssystemen, kondigt vol trots de 19e editie van hun legendarische International Photo Contest aan.

Al bijna twintig jaar viert de Peli International Photo Contest het ongelooflijke talent en de creativiteit van fotografen uit heel Europa. Dit jaar heeft Peli een spannende nieuwe draai aan de wedstrijd toegevoegd: er zijn afzonderlijke categorieën voor amateurs en professionals! De wedstrijd staat open voor inzendingen van 1 juli tot en met 31 augustus.

Categorieën en prijzen

  • Professionals: professionele fotografen kunnen hun meest indrukwekkende foto’s inzenden voor de kans om tot €1.500 aan Peli-producten te winnen.
  • Amateurs: hobbyfotografen worden uitgenodigd om hun favoriete foto’s te delen voor de kans om tot €750 aan Peli-producten te winnen.
Doe mee met Peli’s legendarische International Photo Contest

Deelname voordelen

Erkenning

Deelnemers krijgen de kans om internationale bekendheid en erkenning te verwerven voor hun werk.

Prijzen

Winnaars ontvangen premium Peli-producten die zijn ontworpen om fotografische apparatuur te beschermen en de fotografische ervaring te verbeteren.

Community

Inzenders worden onderdeel van een gemeenschap van fotografen die een passie delen voor de kunst en het ambacht van fotografie.

Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich registreren op deze link om de inzendingslink te ontvangen en op de hoogte te blijven van de wedstrijdgegevens en updates.

Hoe worden de winnaars gekozen?

Het publiek krijgt de kans om te stemmen op hun favoriete inzending. Een comité van Peli-medewerkers selecteert vervolgens de top drie winnaars voor elke categorie uit de vijf meest gestemde foto’s. De winnaars worden op 6 september 2024 aangekondigd via de sociale mediakanalen van Peli en per e-mail op de hoogte gebracht.

Veel succes aan alle deelnemers!

Doe mee met Peli’s legendarische International Photo Contest
Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Supervette Amflow eMTB met DJI Avinox-aandrijving

De Amflow PL zet een nieuwe standaard voor prestaties en rijervaring in de wereld van de eMTB's met het DJI Avinox Drive System.

‘Buitendelen’ een initiatief van Gearshare en Bever

Veel outdoorliefhebbers herkennen het probleem: een verzameling buitensportartikelen die helaas vaker ongebruikt blijven dan dat ze daadwerkelijk buiten worden ingezet. Deelplatform Gearshare.nl en outdoorwinkel...

Hoe Fjällräven de standaard zet voor duurzaamheid

Fjällräven neemt duurzaamheid en milieubewustzijn serieus. In hun meest recente rapport benadrukken ze de vooruitgang die ze hebben geboekt en erkennen ze de uitdagingen...