Doe mee met de European Outdoor Film Tour Ticket Raffle

De nieuwe EOFT trailer belooft weer een mooi programma. Voor het 17e jaar op rij presenteert de EOFT de beste avonturen- en outdoor films op het grote witte doek en brengt daarmee ook licht nu de dagen korter worden.

Zeven documentaires

Zeven boeiende documentaires neme je dit jaar mee naar onbekende werelden. Zo reizen Ben en James in de film Dug Out in een traditionele uitgeholde boomstam door de mystieke jungle van Ecuador, de documentaire Into Twin Galaxies gaat in snowkites en kajaks op verkenning door de eeuwige sneeuw van Groenland terwijl een groep waaghalzen op de mountainbike in Follow The Fraser de langste rivier van het Canadese British Columbia vanaf de oorsprong door de wildernis volgt. Simone Moro en Tamara Lunger vormen een divers koppel met grote doelstellingen in La Congenialità.

Wij mogen 2 x 2 tickets weggeven!!

Meer informatie over de films en het E.O.F.T. programma vind je op www.eoft.eu en de EOFT Facebookpagina. Wij hebben tickets voor de voorstelling in:

  • Utrecht op dinsdag 10 oktober (2 tickets)
  • Amsterdam op vrijdag 13 oktober (2 tickets)

Laat je in 120 minuten meevoeren in de kracht, energie en inspiratie van de filmmakers. Vanaf 6 oktober op tournee door Europa. Kijk hieronder hoe je deze tickets kunt winnen.

Wat moet je doen?

De winactie loopt tot 1 oktober 2017

Deze winactie is alleen voor deelnemers woonachtig in Nederland en België. Lees hier de voorwaarden.

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

1 REACTIE

  1. Wat zou ik hier graag heen gaan! 😀 Ik doe dan ook heel graag mee met jullie winactie! Mocht ik winnen, dan zou ik naar Amsterdam willen.

Comments are closed.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Review: De Nordic Pocket Saw kettingzaag in zakformaat

De afgelopen jaren heb ik een aantal flexibele draadzagen gebruikt, waarvan het gros niet echt duurzaam bleek. De Nordic Pocket Saw is net even...

7 mythes over inlegzolen ontkracht

Voeten worden blootgesteld aan grote hoeveelheden druk en schokken, of je nu hardloopt, skiet, fietst of gewoon wandelt in het dagelijks leven. Deze druk...

Review: On Cloudultra Trailschoenen

De On Cloudultra is de nieuwe trailschoen van On die specifiek ontwikkeld is voor het lopen van ultra’s (afstanden boven de marathon afstand). On...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief