Winterse festivals, ze zijn er niet veel. De meeste festivals vinden plaats van mei tot september, als het zonnetje schijnt.

In Mayrhofen, Oostenrijk, hebben ze daar iets op bedacht: Omdat het de hele winter al feest is, willen ze het skiseizoen knallend afsluiten. En hoe kan je dat beter doen dan met een Festival? Dat doen ze al vanaf 1999, en dit jaar bestaat het festival dus 15 jaar. Reden om eens flink uit te pakken.

Er komen een aantal hele grote namen om dit feestje op te leuken naar Oostenrijk. In de elektronische hoek hebben we de Chemical Brothers, The Prodigy en Groove Armada. Hou je meer van DJ’s dan kun je langs bij Chase & Status, Rudimental of Carl Cox. En als je het liever iets rustiger aan doet dan is er altijd nog ruimte bij Tom Odell of Four Tet.

Dit festival duurt een week, met 14 verschillende stages, en ook de aankleding is niet mis. Waar het in de zomer vooral tenten zijn, zullen er nu Iglo’s staan waarin de optredens zijn. Dat, gecombineerd met het prachtige uitzicht van 2000 meter hoog in de bergen en de prachtige bossen is het voor de sneeuwliefhebber met een beetje muzieksmaak een festival wat je niet mag missen. Het festival loopt van 7 tot en met 12 april.

Meer info kun je vinden op www.snowbombing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.