Fleuril goes Action Sports?

Geen zorg, dit is geen wasmiddel advertorial….

Het zijn niet langer alleen de die-hard sporters die action sports beoefenen. Door bedrijven als Red Bull zijn velen in contact gekomen met de action sports. De aantrekkingskracht van action sports migreert van de ‘bekende’ action sports merken naar de meer traditionele merken. Zo ook Fleuril.

Op een productpresentatie van LVTPR ontvingen wij als bedankje een fles “Fleuril Actief & Sport” …. In eerste instantie ervaren als ludieke actie, maar ook Gearlimits adviseert vanuit de GearGuide over onderhoud van je outdoor & action sports uitrusting; essentieel voor het behoud van je materiaal. Daarom hebben we de inhoud van de fles serieus genomen en aan een test onderworpen.

Tijdens voornoemde productpresentatie heb ik een ochtend met mijn hardshell bij vuurkorven gestaan en sindsdien ruikt mijn jas naar rook. En er is niets zo smerig als rooklucht, dat is nauwelijks uit je kleren te krijgen. Ervaren outdoor enthousiasten weten waarover ik het heb.

Het etiket van de fles Fleuril zegt hier zelf over:

“De nieuwe Fleuril Actief & Sport met Re-Fresh effect neutraliseert onaangename geurtjes en geeft het wasgoed een langdurige frisse geur. Door de verzorging van de membranen worden ademende, wind- en waterdichte eigenschappen van het textiel beschermd.”

Wij hebben het nu een aantal maal geprobeerd met zowel hardshells als fleeces en moeten toegeven dat wij aangenaam verrast zijn. Wat de hardshell jas betreft: de rooklucht is er inderdaad uit en de waterdichte en ademende eigenschappen zijn behouden.

Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

Read also

Related

Advertisment

Latest posts

Review: Fjällräven High Coast Hike trousers

In this review, I have a look at the Fjällräven High Coast Hike Trousers M Long in size 52 (US 36”) which weigh in...

Review: Cortazu Mountain Hardshell and Midlayer

The Cortazu Hardshell is a lightweight three-layer hardshell jacket, made for skiing, hiking or commuting. The DermizaxEV fabric is 100% waterproof, windproof and remains...

Review: The Nordic Pocket Saw pocket-sized chainsaw

In recent years I have used several flexible wire saws, most of which turned out to be not really durable. The Nordic Pocket Saw...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en speciale aankondigingen.