Disclaimer voor winacties

Disclaimer voor winacties

Deelname

Je doet mee aan een winactie door een reactie achter te laten waarin je vermeldt dat je in aanmerking wilt komen voor de prijs. Soms wijkt de manier van aanmelding af of zijn andere voorwaarden van toepassing; lees dus altijd goed de instructies in het artikel van de actie.

Trekking

Wij plaatsen alle deelnemers in een lijst en met behulp van Random.org wordt daar een winnaar uitgekozen. Na de trekking krijgt de winnaar hiervan bericht. De winnaar wordt ook bekend gemaakt op Facebook en/of Twitter. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Voorwaarden

Je moet aan alle voorwaarden die bij een specifieke winactie gemeld worden voldoen en je moet aan deze algemene voorwaarden voldoen. Alleen personen die in Nederland of België wonen kunnen zich aanmelden. Per persoon is slechts één deelname toegestaan, ook als je hier verschillende mailadressen voor gebruikt. Als we zien dat meerdere aanmeldingen afkomstig zijn van één persoon worden al deze aanmeldingen ongeldig verklaard. Correspondentie verloopt per e-mail, je bent zelf verantwoordelijk voor toegang tot je mailbox. De aanmelding moet vóór de deadline van de winactie aangekomen zijn.

Disclaimer

Wij zijn niet aansprakelijk voor (1) verloren-, vernietigde- of te laat aangekomen aanmeldingen; (2) typfouten of wijzigingen in winacties; (3) beschadigde producten of producten die niet functioneren naar behoren (al dan niet defect door levering); (4) levertijden of levergarantie en (5) technische problemen of invloed van derden die de winactie verhinderen of oneerlijk maken of die trekking, levering en/of correspondentie onmogelijk maken.

Door aan winacties op Gearlimits mee te doen, ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden. Deze voorwaarden en de voorwaarden van een specifieke winactie mogen te allen tijden gewijzigd worden.