Disclaimer voor ShareYourAdventure acties

Disclaimer voor #ShareYourAdventure acties

De #ShareYourAdventure is een bijzonder soort winactie. De bedoeling is dat je ons en de lezers van GearLimits laat zien welke avonturen jij beleefd met het product dat je bij deze actie kunt winnen. Jouw ervaring, jouw review staat daarin centraal. Deze ervaring deel je via je eigen social media met ons en onze lezers. Daar horen een aantal afspraken/voorwaarden bij die je hieronder leest.

Deelname

Je doet mee aan een #ShareYourAdventure actie door een reactie achter te laten waarin je vermeldt dat je in aanmerking wilt komen voor de prijs. Soms wijkt de manier van aanmelding af of zijn andere voorwaarden van toepassing; lees dus altijd goed de instructies in het artikel van de #ShareYourAdventure actie.

Trekking

Wij plaatsen alle deelnemers in een lijst en zal na de deadline een winnaar worden gekozen die het beste/mooiste avontuur zegt te gaan ondernemen. Na de trekking krijgt de winnaar hiervan bericht. De winnaar wordt ook bekend gemaakt op Facebook en/of Twitter. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.

Voorwaarden

Je moet aan alle voorwaarden die bij een specifieke #ShareYourAdventure gemeld worden voldoen en moet je aan deze algemene voorwaarden voldoen. Alleen personen die in Nederland of België wonen kunnen zich aanmelden. Per persoon is slechts één deelname toegestaan, ook als je hier verschillende mailadressen voor gebruikt. Als we zien dat meerdere aanmeldingen afkomstig zijn van één persoon worden al deze aanmeldingen ongeldig verklaard. Correspondentie verloopt per e-mail, je bent zelf verantwoordelijk voor toegang tot je mailbox. De aanmelding moet vóór de deadline van de actie aangekomen zijn.

Als jij het geluk hebt te worden geselecteerd voor de #ShareYourAdventure actie, ontvang je het product van die actie. Daarbij maken wij met jou een afspraak over:

  • Het aantal posts op die je doet op je eigen social media
  • De periode waarbinnen je gaat posten
  • Welke social media je gaat gebruiken
  • Welke hashtags we gebruiken bij die specifieke actie.

Als je als winnaar de gemaakt afspraken (zie boven) binnen de overeengekomen periode niet nakomt, moeten we het actieproduct in bij je in rekening brengen. Door mee te doen aan de actie en door deze voorwaarden te accepteren, ga je hiermee ook akkoord.

Disclaimer

Wij zijn niet aansprakelijk voor (1) verloren-, vernietigde- of te laat aangekomen aanmeldingen; (2) typfouten of wijzigingen in winacties; (3) beschadigde producten of producten die niet functioneren naar behoren (al dan niet defect door levering); (4) levertijden of levergarantie en (5) technische problemen of invloed van derden die de winactie verhinderen of oneerlijk maken of die trekking, levering en/of correspondentie onmogelijk maken.

Door aan een #ShareYourAdventure actie op GearLimits mee te doen, ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden. Deze voorwaarden en de voorwaarden van een specifieke #ShareYourAdventure mogen te allen tijden gewijzigd worden.