Rapha Continental – Hidden Europe – Holland

Rapha Continental begon in de VS in 2007 als een tegenhanger van het klinische aspect van wielrennen. Rapha Continental ontstond als een creatievere uitingsvorm van wielrennen, uitgaand van de gedachte dat je geen rugnummer op hoeft te spelden om te kunnen genieten van zware ritten.

Van het begin af aan ging het bij Continental om het verkennen van onbekende wegen, het ontdekken van dingen die je alleen op pad vindt samen met je wielervrienden. Het gaat om het gevoel van kameraadschap, dat voortkomt uit gezamenlijke inspanning en avontuur waarbij je op je weg nieuwe plaatsen en mensen ontmoet.

We kennen het fietsen in Nederland. Je waardeert het als het windstil is of je wind mee hebt, maar het pure stoempen om maar naar het volgende dorp te komen heeft iets moois, simpels, dat elke keer weer een kleine overwinning is als je aan het einde die bocht maakt, even recht op gaat zitten, de rug strekt en dan weer verder fietst of er niets aan de hand is.

De rijders van de Rapha Continental hebben dit aan den lijve ondervonden toen ze vorig jaar van Hoek van Holland naar Amsterdam fietsten. Het weer was typisch Hollands: wind, regen, zon, en dreigende grijze luchten. Deels geïnspireerd door Hendrik Marsman’s welbekende ‘Herinnering aan Holland’, heeft Rapha zojuist de film gelanceerd met een verslag van deze mooie dag of de fiets.

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Met de Osprey Talon Pro 30 rugzak door Jordanië | Review

Zijn veelzijdigheid, comfort en duurzaamheid maakt de Osprey Talon Pro 30 een uitstekende keuze voor de meeste mensen.

Verleg grenzen met de RoamFree HT Hiker van Helly Hansen

Met de hulp van experts werkt Helly Hansen aan het creëren van complete outfits die betrouwbaar zijn tijdens lange dagen in de natuur. Deze...

Check de nieuwste AirZone Ultra lichtgewicht rugzakken van Lowe Alpine

Lowe Alpine komt met een geweldige nieuwe toevoeging aan hun collectie voor lente/zomer 2024 - de fantastische AirZone Ultra rugzakken.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief