Patagonia lanceert Legacy Collection

Patagonia lanceert in september de Patagonia Legacy Collection (lookbook door Foster Huntington). Deze collectie is een eerbetoon aan de beginperiode van Patagonia. Geïnspireerd door de vroege kleding die Yvon Chouinard in die periode ontwierp.

De Patagonia Legacy Collection bestaat uit tien items, die verwijzen naar veertig jaar Patagonia. Hoewel het bedrijf de afgelopen veertig jaar flink is gegroeid, is zij haar kernwaarden altijd trouw gebleven, evenals de shuur/smederij waarin alles begon. De prijzen van de collectie variëren van €75,- tot €265,-.

De schuur waar Yvon Chouinard begon met het smeden van klim materiaal onder de naam ‘Great Pacific Iron Works’, welke nog steeds op het gebouw is te vinden. De winkel is nog steeds intact en operationeel. Het schijnt dat Yvon hier nog steeds regelmatig is te vinden om te smeden.

Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Met de Osprey Talon Pro 30 rugzak door Jordanië | Review

Zijn veelzijdigheid, comfort en duurzaamheid maakt de Osprey Talon Pro 30 een uitstekende keuze voor de meeste mensen.

Verleg grenzen met de RoamFree HT Hiker van Helly Hansen

Met de hulp van experts werkt Helly Hansen aan het creëren van complete outfits die betrouwbaar zijn tijdens lange dagen in de natuur. Deze...

Check de nieuwste AirZone Ultra lichtgewicht rugzakken van Lowe Alpine

Lowe Alpine komt met een geweldige nieuwe toevoeging aan hun collectie voor lente/zomer 2024 - de fantastische AirZone Ultra rugzakken.

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief