GearLimits feliciteert Bas Rotgans en Paul Sneeboer met de Festive 500

Na 28 uur fietsen hebben (gastblogger) Bas Rotgans, Paul Sneeboer en filmcrew Michel Bosch en Michiel Rotgans, vannacht Haarlem bereikt. Gisternacht om 0:00u zijn zij in Parijs gestart, met Thomas Ettema en AirDvans Wolf nog in het team. Na 350km!!! hebben Thomas en AirDvans helaas moeten stoppen. Toch ook veel respect voor hen! Bas en Paul namens ons gefeliciteerd met deze prestatie.

Wat is de Festive 500

Rapha organiseert samen met Strava opnieuw de ‘Festive 500′. Iedereen die zich bij op de Rapha website registreert en tussen 24 en 31 december 500 kilometer rijdt, krijgt een speciaal gewoven embleem cadeau.

Het idee komt van Rapha’s hoofdontwerper Graeme Raeburn. Hij besloot in 2009 in dezelfde periode 1000 kilometer te gaan rijden. ”In plaats van op mijn kont te gaan zitten en chocola te eten besloot ik de weg op te gaan”. Het initiatief groeide uit tot een jaarlijks evenement, ware het niet dat het aantal kilometers is ingekort tot 500. ”Zelfs de meeste profs rijden geen 100 kilometer tussen kerst en oud en nieuw”.

Volgens Rapha nemen veel deelnemers de challenge uiterst serieus. ”In voorgaande jaren zagen we dat er fietsers waren die de complete afstand al in één dag hadden afgelegd. Anderen reden in een week juist meer dan 1.000 kilometer”.

Iedereen die zijn fietsavonturen deelt op Strava, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, blog of via de ouderwetse post , maakt kans op gratis deelname aan de Rapha Cent Cols Challenge in 2014. Gebruik dan de hashtag #festive500.

Rapha Cent Cols Challenge

[vc_video link=”https://vimeo.com/53422123″]
Editors Squad
Editors Squad
Bij GearLimits geloven we dat goed materiaal leidt tot betere prestaties, meer plezier en hogere veiligheid. Voor elke sporter die zijn grenzen wil verleggen en zijn plezier wil vergroten is dit een must. GearLimits helpt je hierbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Dé next-level FPV drone voor avontuurlijke filmmakers is de DJI Avata 2

Als avontuurlijke filmmaker ben je voortdurend op zoek naar manieren om jouw kijk op de wereld vast te leggen op een manier die de...

Bergans Rabot Allround 3L Shell Jacket… Is dat ook zo? | Review

Het hele jaar door ben ik met verschillende activiteiten en of trainingen buiten te vinden. De afgelopen maanden heb ik de Bergans Rabot Allround...

Voor iedere voet de juiste leest met Hanwag

Al jarenlang zijn de leesten van Hanwag een essentieel onderdeel van hun schoenen. Deze leesten, de basisvorm waarop een schoen wordt gevormd, bepalen in...

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief