De Action Sports Volgdrone van AirDog

Het kickstartproject van Helico Aerospace Industries loopt uit op een succes. Met de AirDog is het mogelijk je eigen activiteiten te filmen. AirDog volgt de gebruiker met behulp van software die bewegingen voorspelt. Een GoPro-camera in een gestabiliseerde houder filmt alles wat de sporter doet. Handig om trainingen te analyseren, maar natuurlijk ook om grootse stunts vast te leggen.

De AirDog wordt verwacht in december 2014. De AirDog drone is momenteel op airdog.com te bestellen voor 1.300 dollar, omgerekend zo’n 1000 euro. In het eerste kwartaal van 2015 moet AirDog ook in de winkels te vinden zijn met een prijskaartje van zo’n 1.500 dollar (1.160 euro).

[vc_video link=”https://youtu.be/IcEnThx2440″]
Hayco Volkers
Hayco Volkers
I have practiced a multitude of sports since my youth to the present. My first sports as a child were judo and athletics. Cycling, hiking, mountain biking, kyokushin karate, diving, baseball, golf and windsurfing, rowing and krav maga were added later.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook

Gerelateerd

Recente artikelen

Staat de Nissan Qashqai e-POWER ook buiten de gebaande paden zijn mannetje? | Autotest

De Nissan Qashqai heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als een veelzijdige en populaire crossover. Met de lancering van de e-POWER versie...

Fjällräven Vidda Pro Lite Trousers: de trails meester | Review

During my multiday hike through the North Holland dune reserve, the Fjällräven Vidda Pro Lite Trousers proved their excellence.

De Helly Hansen Roamfree HT Hiker | Review

Voor wie nog een goede schoen zoekt voor je buitensport avonturen deze zomer zit zeker goed met de Helly Hansen Roamfree HT Hikers

Schrijf je in voor onze onregelmatige nieuwsbrief